Megnyílt Cicciolina erotikus kiállítása: Hatalmas az érdeklődés!

tv2 -
megnyitó pornó kiállítás erotika Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu korábban megírta, az expornós nagyszabású kiállítást tervezett pornográfiába hajló erotikus képeirvel, ami a napokban meg is nyílt Olaszországban.

Cicciolina erotikus képei iránt olyannyira nagy az érdeklődés, hogy kiállítása megnyitójára testőrök kísérték a nyugdíjas pornódívát a Museo Provinciale Ribezzo Brindisibe, ahol nem csak megcsodálni, de megvásárolni is lehetséges a „műalkotásokat" – írja a Blikk.

Forrás: TV2

„Nagyon örülök, mert két hete már rengetegen látták a nagyméretű, fotókról készített képeimet és érdeklő is akadt, aki megvásárolná” – lelkendezett a lapnak Cicciolina aki nem adja olcsón megfestett bájait, 100 ezer eurót ( 31 millió forint) kér egy-egy művéért.

„Szerintem ez nem sok, korábban egy kuvaiti sejk többet is fizetett egy festményemért” – árulta el nevetve a nyugdíjas pornódíva, aki 6000 eurós nyugdíjat is kap az olasz képviselői múltja miatt, de ezt kiegészíti fellépéseivel. „Hetente vannak fellépéseim különböző szórakozóhelyeken, ahol még mindig kíváncsiak a testemre. Persze énekelek, de ha nagyon akarják, megmutatom a cicimet is” – mondta Cicciolina, aki közben már készül a nagymama szerepre, mert Ludwig fia hamarosan megházasodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.