Most akkor eljegyezték Liptai Claudiát, vagy sem? - Íme, az árulkodó fotó!

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
házasság eljegyzés Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat sejtető fénykép került fel Claudia párjának, Pataki Ádám mestercukrásznak a nyilvános közösségi oldalára. A Pataki cukrászda a cég Facebook-oldalán tett közzé egy képet, amelyről gyorsan elterjedt, hogy talán egy leánykérés jelképe.

Az oldal szerkesztői egy pogácsába sütött eljegyzési gyűrűt posztoltak ki, a fotó láttán pedig, ahogy az már csak lenni szokott, azonnal beindult az emberek fantáziája. Sokan arra gondoltak, hogy Pataki Ádám mestercukrász megkéri Liptai Claudia kezét, akivel nemrég költözött össze.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Mostanra persze bebizonyosodott, hogy a hír nem igaz, és hogy egy újabb, tiszavirág-életű pletykával állunk szemben. A Bors ugyanis elérte Claudia menedzserét, aki gyorsan lehűtötte a kedélyeket: "Sem Claudia, sem a párja nem tud eljegyzésről" - válaszolta a lap kérdésére.

Íme, az ominózus pogácsafotó:

Igent mondanátok nekünk erre a friss, omlós, meleg pogácsára? :)

Szerző: Pataki Cukrászda, 2015. október 28.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.