Egy szál tűsarkúban mutogatja pucér testét a botrányhősnő

pucér meztelen Courtney Stodden
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves reality sztár, Courtney Stodden szerint fürdőruhában medencézni már annyira 2014. Az új trend a pucér fürdőzés, magassarkúban.

Tény, hogy jobban barnul az ember lányának poppolója Éva-kosztümben, és biztos, hogy a medence körül sertepertélők kedve is jobb lesz, ha meztelenül lebegünk egy matracon a vízben. Így tett Courtney Stodden is. A valóságshow-hősnő azért biztos, ami biztos felkapott hozzá egy piros platformcipőt.

Forrás: Instagram/ Courtney Stodden
Az igazság felszabadít: A saját gyengeségünkre a legnehezebb objektíven nézni!http://www.life.hu/intim/20151103-pilat-gabor-az-igazsag-felszabadit-hagyd-hogy-o-akarja-jobba-tenni-az-eletet-ne-csupan-te.htmlMindig azok a nehézségek és megpóbáltatások tesznek edzetté és egyre erősebbé, amikről pillanatnyilag az hiszed, hogy gátolnak a fejlődésben. IntimThinkstockBaukó Éva "valamelyest kielégíttette" Alekoszthttp://www.life.hu/intim/20151103-bauko-eva-pucsitva-takaritotta-ki-alekosz-kocsijat.htmlElsősorban saját örömére takaríttatta ki Baukó Évával kocsiját Alekosz. "Szavakkal nem lehet leírni azt a finom eleganciát, ami akkor fordul elő, ha Éva lehajol" - mondta a görög csődör. IntimOrigoSzexi ápolóként pózol Bencsik Tamara - Dögös fotó!http://www.life.hu/intim/20151102-bencsik-tamara-dogos-apolono-jelmezben-unnepelte-a-halloweent-foto.htmlA Megasztár egykori versenyzője halloweenkor egy ápolónő egyenruhájába bújt, mely láttán több kommentelő is megjegyezte, hogy szívesen lenne a betege. IntimOrigoÍme, a lány, aki meghódította Brooklyn Beckham szívéthttp://www.life.hu/intim/20151102-brooklyn-beckham-baratnoje-a-modell-sonia-ben-ammar.htmlItt az ideje, hogy megtanuljuk a 16 éves Sonia Ben Ammar nevét, mert a jelek szerint még sokat fogunk hallani róla. IntimOrigoSzereted a tetovált pasikat? Most megnézheted őket meztelenül!http://www.life.hu/intim/20151102-tetovalt-ferfiak-meztelenul-kulonleges-fotosorozat-egy-londoni-muvesztol.htmlDanny Baldwin egy különleges fotósorozatot készített, melynek főszereplői olyan férfiak, akiknek testét tetoválások díszítik. A fotográfus nem elégedett meg ennyivel, és pucérra vetkőztette a modelleket. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.