Elindultatok bulizni a csajokkal, de az este kanos keddé fajult. Hazarángattál magaddal egy csinos úriembert egy pásztorórára, és miután végeztetek, nem is vágysz másra, csak arra, hogy lezuhanyozz, majd aludj egyet. Ráadásul nem akarod reggel világosban is megnézni. Ismerős a helyzet?

Adunk néhány tippet, amelyek segítségével nem lesz többé kínos az egyéjszakás kaland, még akkor sem, ha extra probléma is felmerült az éjszaka folyamán.

Egyedül akarsz aludni

Osztoztatok egy orgazmuson, de az ágyadon már nem akarsz osztozni. Érhető, és meg is tudod valósítani, ha a mindenki szépen otthon alszik témát felhozod a szex előtt. Egyezzetek meg már a hazafelé úton, így elkerülheted az akció utáni kínos beszélgetést. Jó trükk ez akkor is, ha hozzá mentek, nem hozzád, ugyanis így neki sem kell majd téged kitessékelnie az ajtón.

Forrás: Thinkstock

Nem működik a szerszám

Megy az óriási tipi-tapi, egyikőtökön sincs ruha, és már a szád is zsibbad a csókolózástól, azonban a pasi még nem akciókész. Ilyenkor a férfi vagy részeg vagy zavarban van. Közöld vele kedvesen, hogy máshogy is szórakoztathat egy kicsit. Hidd el, közben biztos, hogy megbűvölődik az a kígyó.

Nemibetegség-para

Nem a legszexibb dolog a védekezésről dumálni, mikor épp az ágy felé igyekeztek, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell. Sőt, muszáj megtenni.

Ha a szex nem az igazi

Nem tetszik, hogy ütvefúró módjára reszel? Esetleg összekeveri a belső combodat a vagináddal? Mondd meg neki. Nem szenvedni hívtad fel magadhoz, hanem egy hatalmasat szexelni. Vezesd rá, mi a jó neked, és mi nem.

Forrás: Thinkstock

Odavagy érte

Tagadhatatlanul bele vagy zúgva a fickóba, de megegyeztetek, hogy csak szex lesz köztetek? Egyetlen tippünk van erre az esetre: Ne tedd meg! Soha.

Ha mégis belemész abba, hogy együtt menjetek haza a pénteki buliból, aztán jövő héten ismét, majd azon kapod magad, hogy rendszeresen összejártok, legalább a következő alkalom előtt vitesd el magad vacsorázni, vagy olyan programra, amit a pasiddal csinálnál. Hátha rájön, hogy jobb lenne, ha több lenne köztetek..