Buddhista szerzeteseknek közvetítettek kiskorú prostituáltakat: Lebuktak!

Forrás: AFP/Martin Oeser -
prostituált bűnszervezet prostitució
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kormányzati tisztviselőknek és buddhista szerzeteseknek is közvetített kiskorú lányokat az a hálózat, amelyet most számoltak fel a thai hatóságok. A gyanúsítottak akár húsz évet is kaphatnak.

A thai rendőrség felszámolt egy kiskorúakat foglalkoztató prostitúciós hálózatot, amely buddhista szerzeteseknek, valamint magas rangú katonai és kormányzati tisztségviselőknek nyújtott szolgáltatásokat - közölték pénteken rendőrségi források.

Illusztráció Forrás: AFP/Martin Oeser

A hálózat egy észak-thaiföldi nagyvárosban, Csiangmajban működött, és serdülő lányokat, többségében 13 éveseket szervezett be prostituáltnak. A hatóságok eddig 12 gyanúsítottat - kerítőket és visszajáró "ügyfeleket" - vettek őrizetbe. A helyi média értesülése szerint

az elfogottak között van egy buddhista kolostor volt apátja és egy korábbi magas rangú katonai tisztségviselő is.

A csiangmaji rendőrség emberkereskedelem elleni osztályának egyik illetékese nem erősítette meg az őrizetbe vettek számát, ugyanakkor az EFE spanyol hírügynökségnek telefonon elmondta, hogy közöttük van a város egyik buddhista egyetemének rektorhelyettese is, aki két nappal ezelőtt feladta magát.

Az ügyben még az év elején indult nyomozás, azután, hogy egy 13 éves lányt kiszabadítottak a kerítők kezéből. A rendőrséget a lány vallomása vezette el több kerítőhöz és a város bordélyházait rendszeresen látogató ügyfelekhez.

A gyanúsítottak akár 20 év szabadságvesztéssel is sújthatók a kiskorúakkal létesített nemi kapcsolat miatt.

A thai hatóságok 2014-ben 222 embert vettek őrizetbe kényszerprostitúcióval, vagy kiskorúak szexmunkába való beszervezésével kapcsolatos bűncselekmények miatt.

A tengerparti üdülőhelyeken virágzik a prostitúció Forrás: AFP/Stephen Shaver

A délkelet-ázsiai ország jól ismert a nagyobb városokban és a turisták körében népszerű tengerparti üdülőhelyeken megtalálható "piros lámpás negyedeiről", vagyis azokról a zónákról, ahol virágzik a prostitúció és más, szexiparral kapcsolatos üzlet - írja az Origo.

Puki az ágyban és egyéb vágyölő férfibakik - Éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/intim/20121019-puki-az-agyban-es-egyeb-vagyolo-ferfibakik-ejszakai-pasivelemeny.htmlA pasik is hibázhatnak szex közben. Kérdés, hogy a nő mennyire elfogadó, és képes-e arra, hogy humorral kezelje a helyzetet, vagy annyira kiakad, hogy azonnal kiadja a kedves útját. Megkérdeztük a pasikat, mi a véleményük arról, ha bakiznak az ágyban. Intim--Hosszú Katinka úszódressz nélkül: Lássuk a nyuszis magazin fotóit!http://www.life.hu/intim/20151108-hosszu-katinka-uszodressz-nelkul-lassuk-a-nyuszis-magazin-fotoit.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, kedvenc úszónőnk ledobta a texilt. Vagyis az úszódreszt, és interjút adott a nyuszis magazinnak. IntimOrigoEllie Goulding megmutatta, neki is van cicije http://www.life.hu/intim/20151108-ellie-goulding-enekesno-nagyon-szexi-ruhat-viselt.htmlKitett magáért az énekesnő az NRJ Music Awards gálán. Jobban mondva, kitette, amit kellett... Intim--Gavin Rossdale képtelen elszakadni Gwen Stefanitól?http://www.life.hu/intim/20151108-gavin-rossdale-meg-viseli-a-jegygyurujet-gwen-stefani-mar-massal-boldog.htmlGwen Stefaniról a napokban derült ki, hogy igencsak jól viseli a válást, olyannyira, hogy máris összejött egy másik The Voice zsűritaggal, Blake Sheltonnal. Intim--Ezek 2015 legformásabb, legkerekebb popói: Fotógaléria!http://www.life.hu/intim/20151108-ezek-2015-legformasabb-legkerekebb-popoi-fenekei-fotogaleria.htmlMindenki szeret kerekded, formás idomokat nézegetni. Ezért persze elkerülhetetlen volt, hogy szemfüles popsirajongók csokorba gyűjtsék a legszebb tomporokat. Íme hát az idei év legjobbjai. Intim--"Jól vagyok, de tényleg" - Válása óta először nyilatkozott Halle Berryhttp://www.life.hu/intim/20151108-halle-berry-es-olivier-martinez-valnak-a-szineszno-megszolalt.htmlÚgy tűnik, kezd visszatérni a normális kerékvágába Halle Berry élete. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.