Rubay Lacika kálváriája: Továbbra sem találkozhatnak az eltiltott szerelmesek

Forrás: TV2 -
TV2 Rubay Laci szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pénteken eltűnt, vasárnap pedig előkerült a TV2 Az ének iskolája című műsorának döntőse, Rubay Lacika.

Mint ismeretes, a kiskamasz szerelmével szökött el, mivel szüleik tiltása miatt nem lehetnek együtt. Az ügyben megszólalt a kisfiú édesanyja, és maga az érintett is.

Forrás: TV2

"Borzalmas napokon vagyok túl" - mesélte megtörten, de megkönnyebbülten a Borsnak az énekesfiú édesany­ja, Júlia. "Vasárnap hajnalban találtam meg őket a kislány egyik rokonánál. Lacika nem tette zsebre, amit a közel kétnapos kimaradásért kapott. Megígérte, soha többé nem tesz ilyet, de egy ideig most már egészen biztos, hogy nem találkozhatnak a kislánnyal" - magyarázta az anyuka. "Rendben van, hogy kamaszok és szerelmesek, de azt nem lehet csinálni, amit ők műveltek hosszú hetek óta."

Lacika és szerelme ugyanis az utóbbi időben sokszor kerülte az iskolát, hogy a tanulóidő alatt is inkább együtt legyenek. A szülőknek ebből lett elegük. Lacika a szökéssel lázadt, de nem tartott sokáig a romantikus kaland - írja a lap.

"Szerettünk volna, együtt lenni, beszélgetni, sétálni és zenét hallgatni" - magyarázta a kis kópé. "A lány szülei nem engedték, hogy találkozzunk, pedig ő életem első nagy szerelme, ezért szöktünk meg. Rossz volt, hogy tiltották tőlem, de már mindent megbeszéltünk, és megengedik, hogy találkozzunk. Ha két fiatal szereti egymást, akkor a szív szava ellen nem lehet harcolni. Nagyon sajnálom, hogy ráijesztettünk a szüleinkre, de remélem, most már minden rendben lesz" - monda a Blikknek Lacika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.