Ezért imádják a pasik a nagy melleket

Forrás: Facebook/Jordan Carver -
mell szex kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában amikor egy férfi egy hölgyet fixíroz, a szeme több időt pihen a mellkasán, mint a testének bármelyik részén. Persze vannak kivételek, de azok csak a szabályt erősítik. 

Egy amerikai kutató, dr. Swami szerint a férfiak több mint ötven százaléka az átlagosnál nagyobb keblekre bukik, ugyanis ez az a női testrész, ami a leginkább a nőiesség hagyományos fogalmaival kapcsolódik össze. Egy vicces adalék, hogy a szakértő korábban is tett már érdekes felfedezést a témával kapcsolatban, miszerint a férfiak, ha éhesek, sokkal jobban vonzódnak a dús keblekhez.

Forrás: Facebook/Jordan Carver

Önbizalomhiányt okozhat a tinilányoknál a dús kebel

A kamaszok a nagy kosárméretet gyakran hátrányként élik meg, hiszen újonnan kifejlődött testrészük kényelmetlenséget okoz számukra. A negatív hatás olyan erős lehet, hogy igény támadhat bennük a mellkisebbítő műtétre. Dr. Brian Labow, a felmérés vezetője évente körülbelül száz ilyen operációt végez serdülőkorúakon.

Nem csak a dús idomokkal hódíthatsz

A férfiak 74 százaléka figyel fel egy nőre a haja miatt, és 44 százalékuk elismerte, hogy ez az első dolog, amit tudatosan is megnéz a másik neműeken – derült ki a legfrissebb felmérésekből. Sőt, a férfiak 82 százaléka úgy nyilatkozott, hogy előbb menne oda egy hosszú hajú lányhoz egy szórakozóhelyen, mint egy rövid frizurájúhoz, mivel az előbbit sokkal szexisebbnek találják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.