Nem akartak hagyományos esküvőt, ezért Izlandra mentek, hogy összeházasodjanak

Forrás: Troy Moth -
fotográfus esküvő fotósorozat házasság Izland utazás hagyomány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jeremy és Rachel egész izlandi körútjuk során a tökéletes esküvői helyszínt keresték, különleges utazásukat és nagy napjukat pedig fotóssal dokumentálták.

Amikor Jeremy és Rachel összeültek, hogy megtervezzék álomesküvőjük minden egyes részletét, úgy döntöttek, mégsem kelnek egybe. Legalábbis nem a megszokott módon.

Forrás: Troy Moth

Helyette abból az összegből, amelyet a menyegzőre akartak fordítani, befizették magukat egy izlandi utazásra, hogy felkutassák a szigetországot a tökéletes helyszínért. Néhány héttel később már Izlandot járták furgonjukkal. Gleccsereken és vízeséseken át túráztak, lovagoltak, és meleg forrásokban fürödtek.

Forrás: Troy Moth

Egy nap pedig rátaláltak arra a helyre, amelynek láttán mindketten ugyanarra gondoltak: itt akarnak örök hűséget fogadni egymásnak.

Forrás: Troy Moth

A helyszín egy templom volt, amely túlélt egy korábbi vulkánkitörést. Nem mindennapi útjukat egy fotós dokumentálta – még több képet ide kattintva nézhetsz.

Álomesküvő DIY módra

Imádjuk a világsztárok esküvői fotóit nézegetni álomruhákkal, tökéletes vendégsereggel, és be kell vallanunk, anno Katalin és Vilmos egybekelését is megsirattuk. Ám van más útja is annak, ha két ember ki szeretné mondani azt a bizonyos igent: Lilla és Robi megszervezték a tökéletes DIY-esküvőt, az ő fotóikat nézegetve pedig csak arra tudunk gondolni, hogy igen, ilyen az, amikor egy esküvőn valóban A PÁR a főszereplő. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.