4 kényelmetlen téma, amin minden pár veszekszik

vita kényes téma szerelem veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hitted, csak ti tudtok összekapni néhány butaságon a szerelmeddel? Nagyon tévedsz. Minden párnál felmerült már olyan kényes téma, amin csúnyán összevesztek. Ezt elkerülendő, összegyűjtöttünk néhány dolgot, amiket lehetőleg sose hozz fel előtte.

Maszturbálás

Ha közeli kapcsolatba kerülsz valakivel, egy kicsit olyan, mintha bilincset vagy erényövet raktak volna a nemi szervedre, és szinte bűntudat kerülget, ha magadnak okozol örömet. Ha egy férfi rajtakapja a barátnőjét önkielégítés közben, általában annyi a reakciója, hogy beszáll a mókába. Ha azonban egy nő nyit be rosszkor a fürdőszobába, gyakran hatalmas hisztibe kezd. Öreg hiba. Ilyenkor vagy szállj be, vagy csukd be az ajtót, és tégy úgy, mintha nem láttál volna semmi olyat, amit nem kellett volna. Minek veszekedni? Azt akarod, hogy borzalmas lelkifurdalása legyen annak az embernek, akit szeretsz? A maszturbálás normális dolog, nem megcsalás és nem is valami olyan rossz, amiért nem szidás vagy veszekedés járna.

Forrás: Thinkstock

Vécépapír

Bizony, a vécépapír az egyik azok közül a témák közül, amikből veszekedés keletkezhet. Az alábbi szövegkörnyezetekben SOHA ne mondd ki ezt a szót, mert teljesen felesleges ezekkel vitát indítani:

  • Drágám, miért használsz ilyen sok vécépapírt?
  • Drágám, miért használsz ilyen kevés vécépapírt?
  • Nem hiszem el, hogy már megint nem voltál képes kidobni a vécépapír gurigát!
  • Tök jó, hogy hoztál haza epret, de miért vagy ennyire idióta, hogy a vécépapírt elfelejted?

Szappan

A szappan épp olyan kellemetlen beszélgetéseket eredményezhet, mint a vécépapír. Soha, de soha ne akarj belemenni abba, hogy hol húzta végig magán lovagod a szappant. Úgyis oda fogtok kilyukadni, hogy miért undorodsz attól, hogy esetlegesen a fenekét azzal mosta, amivel te az arcodat, és gonosz vagy, hogy undorodsz ettől. Amúgy is, szappannal nem jó arcot mosni, engedd el ezt a témát!

Forrás: Thinkstock

Fogkefe

"Szívem, te használtad a fogkefémet? De hát ez az én fogkefém, én használom már vagy két hónapja. Nem, két hónapja ezt ÉN használom" - ismerős az alábbi dialógus? Valószínűleg nem a fogkefevéletlenszerű közös használata volt az első alkalom, hogy nyálat cseréltetek, így butaság azon veszekedni, hogy véletlenül a tiédet használta.

Az esküvői fotó, amely bizonyítja, hogy nem kell félned az esőtől a nagy naponhttp://www.life.hu/intim/20151110-esoben-keszult-eskuvoi-fotoert-rajong-az-internet.htmlJennifer és Nick csodálatos esküvői fényképe az egész internetet meghódította. IntimOrigoMuri Enikő esküvői lázban éghttp://www.life.hu/intim/20151110-muri-eniko-az-xfaktor-enekesnoje-eskuvoi-lazban-eg-es-parjaval-otleteket-gyujtenek.htmlAz énekesnő szerelmével a hétvégén ötleteket gyűjtött élete nagy napjához egy esküvőkiállításon. IntimOrigoÁtvirrasztott éjszakák, el nem mondott szavak - Add már a nő tudtára, hogy mi a helyzet!http://www.life.hu/intim/20151109-tipp-ferfiaknak-mondjatok-meg-az-igazat-a-nonek.htmlKedves férfiak! Már megosztottuk veletek, mennyire bosszantó, ha nem vagytok képesek döntést hozni játszópajti-barátnő ügyben, és egy Wellhello-nóta szövegének segítségével igyekeztünk titeket rávezetni arra is, hogy nem valami megnyerő húzás tartalékos csajt hívogatni az éjszaka közepén. Eljött az ideje, hogy megkapjátok a leckét, és igazmondó juhásszá változzatok mindannyian.Intim--Újra együtt van Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton?http://www.life.hu/intim/20151109-lewis-hamilton-es-nicole-scherzinger-lehet-hogy-ujra-egyutt-vannak.htmlHét év után idén februárban szakított egymással a sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban élő Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton. Most azonban úgy tűnik, a két sztár újra egymás társaságát élvezi. Intim--Pál Dénes: "Nem vagyok csajozógép"http://www.life.hu/intim/20151109-pal-denes-sosem-volt-az-a-hirtelen-becsajozos-tipus.htmlLassan halad a lányoknál, elmondása szerint ugyanis "az egészséges, ismerkedős kapcsolatokat" szereti. Pál Dénesnek éppen ezért eddig sosem volt még egyéjszakás kalandja. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huEllie Goulding megmutatta, neki is van cicije http://www.life.hu/intim/20151108-ellie-goulding-enekesno-nagyon-szexi-ruhat-viselt.htmlKitett magáért az énekesnő az NRJ Music Awards gálán. Jobban mondva, kitette, amit kellett... Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.