Vonzóbbak a nagyobb péniszű férfiak? Egy felmérés szerint igen

Forrás: Thinkstock -
pénisz szex férfi vonzódás erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna? Az Ottawai Egyetem felmérése szerint a nők a párválasztásnál legalább annyira figyelembe veszik a péniszméretet, mint a testmagasságot. 

A tesztet több mint száz 25 és 30 év közötti nő végezte el. Mindannyian 50 meztelen férfiról készült képet rangsoroltak aszerint, mennyire tartják őket vonzónak. A kiértékelésnél arra jutottak, hogy a hosszabb pénisz megnövelte a férfiak vonzerejét, sőt, eme adottság még a testmagasságot is kompenzálta egyes esetekben.

Forrás: Thinkstock

A kutatók meglátása szerint elsősorban evolúciós okai lehetnek ennek a jelenségnek, hiszen a nagyobb péniszről a nők több gyerekre asszociálnak.

7 mondat, amit sose mondj az első randinhttp://www.life.hu/intim/20151110-ezeket-semmikepp-ne-mondd-az-elso-randin-a-pasinak.htmlAkárhogy is nézzük, az első randin rengeteg múlthat, az első rosta, aminek során eldől, hogy mennyire passzoltok a másik féllel. Összegyűjtöttünk hét nagyon gáz első randis mondatot! Intim--Ezért imádják a pasik a nagy mellekethttp://www.life.hu/intim/20151110-ezert-imadjak-a-pasik-a-nagy-melleket.htmlÁltalában amikor egy férfi egy hölgyet fixíroz, a szeme több időt pihen annak mellkasán, mint a testének bármelyik részén. Persze vannak kivételek, de azok csak a szabályt erősítik. IntimOrigoNem akartak hagyományos esküvőt, ezért Izlandra mentek, hogy összeházasodjanakhttp://www.life.hu/intim/20151110-jeremy-es-rachel-nem-akart-hagyomanyos-eskuvot-ezert-izlandra-utaztak-osszehazasodni.htmlJeremy és Rachel egész izlandi körútjuk során a tökéletes esküvői helyszínt keresték, különleges utazásukat és nagy napjukat pedig fotóssal dokumentálták. IntimOrigoÍgy fűszerezd meg a kedvenc szexpózodat!http://www.life.hu/intim/20151110-dobd-fel-a-kedvenc-szexpozodat.htmlValószínűleg mindenki azt a szexpózt preferálja, amelyikben a legvalószínűbb, hogy orgazmusa lesz. De vajon hogy lehet variálni egy kicsit a megszokott kedvenceket? Intim--"Mégis, mi a sz.rt csinálunk?" - Ezt gondolják világsztárok a filmes szexjelenetek alatthttp://www.life.hu/intim/20151109-ezt-gondoljak-vilagsztarok-a-filmes-szexjelenetek-alatt.htmlA nézők pulzusa megemelkedik a szuperszexi filmes jelenetek alatt, és a fantázia elkalandozik egészen jó helyekre. A színészek azonban már közel sem élvezik ennyire ezeket a perceket. IntimNorthfotoÚjra együtt van Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton?http://www.life.hu/intim/20151109-lewis-hamilton-es-nicole-scherzinger-lehet-hogy-ujra-egyutt-vannak.htmlHét év után idén februárban szakított egymással a sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban élő Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton. Most azonban úgy tűnik, a két sztár újra egymás társaságát élvezi. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.