Hányással végződött orális szex, bedagadt és –lilult pénisz és nem várt spermanyalogatás a tenyérből – a felnőttfilmsztárok kitálaltak arról, mi minden történik egy-egy ilyen forgatáson.

A Wood Rocket nem mindennapi videójában vallanak a pornósztárok azokról a forgatási élményeikről, amelyek a mai napig kiverik náluk a biztosítékot.

Forrás: Thinkstock

Shane Diesel például elmondása szerint akkor ijedt meg nagyon, amikor akció közben lenézett, és egy hatalmas padlizsánná duzzadt és belilult péniszének látványa fogadta. Volt olyan is, aki egy mélytorkos jelenet kellős közepén dobta ki a taccsot, valakinek pedig a testüregén keresztül távozott az a rengeteg síkosító, amelyet elhasználtak egy análjelenet felvételéhez.

Annika Albrite-ot pedig egész egyszerűen váratlanul érte, amikor a tenyerébe élvezett férfi spermáját egy másik pasi kezdte el nyalogatni a tenyeréből. Nagyon lesokkolódtam, mert senki sem mondta nekem előtte – magyarázta a szőkeség.

Trükkök és titkok a felnőttfilmek világában (18+)
A felnőttfilmek forgatása egyáltalán nem olyan egyszerű, mint ahogy az a végeredmény láttán tűnik. A Life.hu kiderítette, hogyan zajlik egy forgatás, mi a feladatuk a felszopóknak, mi célt szolgál a péniszbe épített szilikon, és miért van szükség a forgatásokon tengeri szivacsra, itt pedig egy beavatottat kért meg arra, meséljen a pornófilmek kulisszatitkairól.