Jennifer Lawrence: "Lassan visszanő a szűzhártyám"

Forrás: Vogue -
színésznő Jennifer Lawrence interjú csalódás szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolná, hogy a gyönyörű hollywoodi színésznő egyszerűen nem képes megtalálni a párját. Pedig így van, sőt, szerinte a legtöbb férfi csak kihasználja őt.

Az Oscar-díjas sztár a Vouge magazinnak adott interjújában mesélt arról, mennyire magányosan telnek a mindennapjai. Az utóbbi években igen viharosan alakult a magánélete. Nicholas Houlttal három éven keresztül alkottak egy párt, de ez inkább se veled se nélküled kapcsolat volt. Majd jött Chris Martin, akivel ugyancsak hamar véget ért a románc. A színésznő elmondása szerint azért, mert a férfiak uralkodni szeretnének felette - írja a US Magazine.

Forrás: Vogue

"Senki sem akar randira hívni, ezért legtöbbször magányosan töltöm a szombat estéimet. Ilyenkor jövök rá, hogy valójában mennyire egyedül vagyok. Szemetek velem a férfiak. Tudom, mire megy ki náluk ez az egész. A dominanciájukat akarják rám erőszakolni, de ezzel csak megbántanak. Csak egy lány vagyok, aki szeretetre vágyik. Alig várom, hogy férjhez menjek! Ha megtalálom a nagy őt, akivel leélném az egész életemet, tuti nem fogom elszúrni!" - mondta Jennifer, aki a szabadidejében legtöbbször a barátaival lóg.

"Sokat borozom a barátaimmal, akik mellettem állnak, és jók hozzám. Közeli barátságba kerültem Mila Kunis-szal és Ashton Kutcherrel, akik két házzal lejjebb laknak, mint én. Nagyon jó fejek, de lehet, hogy már nagyon unnak engem, mivel mindig hívatlanul állítok be" - tette hozzá a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.