Angelina Jolie: "Nem könnyű a pároddal szexjelenetet forgatni"

Brad Pitt forgatás színész szexjelenet Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpárnak a legújabb közös filmjük forgatásán kellett ágyba bújniuk, ami a színésznő elmondása alapján nem igazán volt egyszerű feladat, sőt, néha kifejezetten kellemetlen pillanatokat kellett átélniük. 

A történet szerint Roland (Brad Pitt) és Vanessa (Angelina Jolie) a megrogyott házasságukat akarják rendbe hozni, ezért elutaznak Franciaország egyik eldugott kisvárosába. Bár a filmben egyetlen túlfűtött szexjelenet látható, a pár nyilatkozata szerint ezt sem volt könnyű több ember előtt felvenni - írja az Entertaiment Weekly.

Forrás: AFP/Kevin Winter

"Nincs is annál furcsább, mint amikor a kádban fekszel meztelenül, melletted egy Ipad, melyen magadat látod kívülről, miközben az ajtóban a férjednek adsz utasítást, hogy most azonnal szerelmeskedjen veled egy csomó idegen férfi előtt. Nem tudtam kimászni a kádból, mert teljesen meztelen voltam, így Bradnek kellett odajönnie, és törülközőt takarnia körém. Amikor végre a szexjelenetre a került sor, egyre furábban éreztem magam. Az elején mindent megbeszéltünk, és poénokkal próbáltuk enyhíteni a helyzet kellemetlenségét" - mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.