A cickó és a tenger: A szexi amerikai futballsztár idősebb feleségét nyaraltatja

Forrás: NORTHFOTO -
szexi feleség idős futballsztár tengerpart nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíváncsi vagy rá, hogyan fest egy daliás fickó és pár évvel idősebb felesége, akinek hat gyermeke van? Most megmutatjuk!

Együtt lubickolt Kroy Biermann és felesége, Kim Zolciak, aki a Real Housewives című reality-ben már évekkel ezelőtt híressé vált. A pár tagjai között hét év a korkülönbség – ráadásul a hölgy javára. Elég jól mutatnak, főleg, amikor a tengerben lubickolnak.

Forrás: NORTHFOTO
Angelina Jolie: "Nem könnyű a pároddal szexjelenetet forgatni"http://www.life.hu/intim/20151116-angelina-jolie-es-brad-pitt-szexjelenetei-az-elejen-nagyon-kinosan-indultak.htmlA sztárpárnak a legújabb közös filmjük forgatásán kellett ágyba bújniuk, ami a színésznő elmondása alapján nem igazán volt egyszerű feladat, sőt, néha kifejezetten kellemetlen pillanatokat kellett átélniük. Intim--Ez ám a kerek popsi! Tangában pózolt Jasmin Walia valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/intim/20151116-jasmin-walia-valosagshow-sztar-tangaban-pozolt-egy-fehernemus-fotozasan.htmlAz Anglia szerte népszerű TOWIE-sztár Instagram oldalán dicsekedett el bombaalakjával. IntimOrigoKomoly a dolog! Karácsonyi esküvőt tervez Sandra Bullockhttp://www.life.hu/intim/20151116-sandra-bullock-szineszno-karacsonyra-tervezi-eskuvojet-bryan-randall-fotossal.htmlMég csak néhány hónapja vannak együtt, ám a színésznő a hírek szerint túltette magát a kezdeti nehézségeken Bryan Randallel, és már az esküvő is szóba került közöttük. Intim--Péniszméret, pornó és kutyapóz? Tévhitek, melyekkel a férfiak ámítják magukathttp://www.life.hu/intim/20131119-randi-egeszseg-es-csajozasi-tippeket-tanulnak-a-ferfiak-az-eletmodmagazinokbol.htmlMa már nem csak a nők olvasnak életmódmagazinokat, ez a lehetőség a pasik számára is adott. Egészségtippek, csajozási trükkök, edzéstervek, divattanácsadás és a legfontosabb, hogyan tartson a lehető legtovább az erekció. Ilyen és ehhez hasonló cikkekkel látják el a teremtés koronáit a nekik szóló portálok, melyek azt a hiú ábrándot kelthetik bennük, hogy most bizony megfejtenek minket. A Life.hu a legnagyobb tévedéseknek járt utána. Intim--5 szextipp a hosszú párkapcsolatban élőknekhttp://www.life.hu/intim/20151114-5-tipp-a-jo-szexhez-hosszu-parkapcsolatban-eloknek.htmlA hosszú ideje együttlévők viszonya nem jelent egyet az unalommal és az ellaposodással. Tippeket gyűjtöttünk ahhoz, hogy életben tartsátok a szenvedély lángját – íme. Intim--Bugyiban napoztatta formás testét Osvárt Andreahttp://www.life.hu/intim/20151114-osvart-andrea-magyar-szineszno-bugyiban-napozott.htmlA gyönyörű színésznő ledobta a textilt és egy jóízűt fürdőzött a novemberi napsütésben. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.