Íme, Marilyn Monroe legintimebb pillanatai: Sosem látott fotók!

Playboy színésznő fotók Marilyn Monroe szexi szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marilyn Monroe a 20.század legnagyobb szexszimbóluma. Stílusát a mai napig másolja a világ, legyen szó öltözködésről, vagy sminkről. Most olyan felvételek kerültek napvilágra, melyeket eddig csak egy igen szűk kör láthatott. 

Legendás méreteiért sok nő a fél karját odaadta volna, és ez a kijelentés a mai napig is igaz. A következő képek nemrég kerültek nyilvánosságra róla egy tengerentúli fotós gyűjteményéből. Van itt filmforgatás, Playboy-fozótás, sőt a színésznőről egy olyan felvételt is láthatunk, amint férjével egy Jamaicai bárban italoznak.

/1511/Maril20151126114032

Az 5 legjobb idézet Marilyn Monroe-tól

Minden nő legbelül egy kicsit szeretne hasonlítani a szépségideálra, Marilyn Monroe-ra. Összegyűjtöttük a gyönyörű színésznő leghíresebb idézeteit.
Sörhas és egyéb puhaságok: A plus size pasik szeretkeznek a legtöbbethttp://www.life.hu/intim/20151123-sorhas-es-egyeb-puhasagok-a-plus-size-pasik-kufircolnak-a-legtobbet.htmlAz aputestű férfiak jobban szeretnek "szuperhősöset" játszani a gyerekkel, mint futópadozni a konditeremben, bűntudat nélkül legurítanak pár sört a haverokkal, és életük során több nővel fekszenek le, mint vékonyabb társaik. Legalábbis ezt állítják a Chapman Egyetem kutatói, akik nemrégiben a testtömegindex, a magasság és a szexuális partnerek száma közötti összefüggéseket vizsgálták. IntimNorthfotoÓceán, tenger és szerelem – Így éli áloméletét az Instagram legújabb sztárpárjahttp://www.life.hu/intim/20151126-charloote-durgeat-es-jesson-vedel-instagram-sztarpar-alomelete-tahitin.htmlKörbeutazták a világot, ám végül a mesés Tahitin telepedtek le. Pillants be Charlotte Durgeat és Jasson Vedel hétköznapjaiba! IntimOrigoWill Smit házassága „fárasztó és kínzó" - Furcsán nyilatkozott kapcsolatáról a színészhttp://www.life.hu/intim/20151125-will-smith-szinesz-a-hosszu-hazassag-titkarol-beszelt.htmlValami nem stimmelne Will Smithék háza körül? Vagy nyilatkozatával csak válaszolni akart a színész azokra a híresztelésekre, amelyek szerint válságban van a házassága? Intim--Selena Gomez és Justin Bieber újra együtt vannak?http://www.life.hu/intim/20151125-selena-gomez-es-justin-bieber-egyutt-mulatott-a-hetvegen-osszemelegedett-a-sztarpar.htmlBár az egykori sztárpár már jó ideje külön utakon jár, a jelek szerint nem igazán tudnak elszakadni egymástól, sőt, a hétvégét is együtt töltötték. Intim--Megdöbbentő dolgokat árult el Bódi Guszti és Bódi Margóhttp://www.life.hu/intim/20151124-bodi-guszti-es-bodi-margo-a-melyszegenysegbol-erkezett.htmlA sikeres mulatós zenész házaspár, Bódi Guszti és Bódi Margó megdöbbentő dolgokat árultak el életükről. Intim--Mi?! Rita Ora szívesen lefeküdne Madonnávalhttp://www.life.hu/intim/20151124-rita-ora-szexelne-madonnaval-bar-nem-vonzodik-a-noi-nemhez.htmlA dögös énekesnő a minap a Chatty Man című amerikai show-műsor vendége volt, ahol egy igen furcsa kijelentést tett. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.