Alekosz szakított szerelmével - Újra szingli a szájhős

Forrás: facebook/Alkeosz -
Betty TV2 szerelem Alekosz Baukó Éva Édes Élet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betty állítólag elhagyta a szájhőst, aki viszont állítja: csak szüneteltetik kapcsolatukat augusztus óta.

Nagy Alekosz a TV2 Édes Élet műsorában naponta udvarol Baukó Évának, ugyanakkor határozattan tagadja, hogy többévnyi románc után emiatt mentek volna külön Bettyvel – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Baukó Éva

„Leszögezném, hogy sem az Édes Életnek, sem Baukó Évának semmi köze a Bettyvel kialakult kommunikációs szünethez. Ahogy a képernyőn látszik, folyamatosan udvarolok, de ettől Évával mi csak barátok voltunk, vagyunk és maradunk is. Ennek egyáltalán semmi köze a Bettyvel való kapcsolatunk mélypontjához" – kezdte Alekosz.

„Augusztus huszadika óta Bettyvel nemtelen a kommunikáció közöttünk. Egy párkapcsolatban – akárcsak egy házasságban – mindig vannak hullámvölgyek. Az ember alapjában véve ragaszkodik a kötelékeihez, még akkor is, ha időközben vannak mosolyszünetek. Minekután a másik fél – ez esetben Betty – nincs jelen, hogy érdemben tudjon reflektálni a kialakult helyzetre, az iránta érzett tisztelet okán többet erről elmondani nem szeretnék. A kapcsolat lehetséges folytatását nem tartom kizártnak, de jelen pillanatban a státuszunk: felfüggesztett" – titokzatoskodott Alek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.