Már hivatalos: Leonardo DiCapriót nem erőszakolta meg egy medve sem!

medve film színész erőszak Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A FOX közleményt adott ki, melyben leírják: a színész nem közösült egy állattal sem A visszatérő című film forgatásán. Komolyan, ez kinek jutott eszébe? 

Hollywood egyik legnagyobb filmcége azért kényszerült kiadni ezt a nevetséges közleményt, mert több cikk is megjelent a tengerentúlon arról, hogy az említett produkcióban a színészt megerőszakolja egy medve - írja a Daily Mail.

Leonardo DiCaprio A visszatérő című filmben Forrás: InterCom

"A medve nő nemű a filmben, aki azért támadja meg a színészt, mert védeni szeretné a kicsinyeit. Nyilván senki sem gondolhatja komolyan, hogy egy nemi erőszakot mutatunk egy emlőssel a képernyőn" - mondta a FOX szóvivője. Kritikusok szerint ez lehet az a film, ami meghozza DiCaprio számára a régen várt Oscar-díjat.

"Józsi 10 éve félrekefél" - Nem az a hülye, aki üti...http://www.life.hu/intim/20151202-pilat-gabor-jozsi-tiz-eve-felrekefel-nem-az-a-hulye-aki-uti-hanem-aki-allja.htmlJózsi erősen italozó életmódot folytat, verbálisan sűrűn bántalmazza a feleségét, és tíz éve szinte folyamatosan csalja. Etikai állapota nagyjából a béka segge alatt van kettővel... Intim--Így nézett ki 15 évvel ezelőtt Rába Tímea: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20151201-melltarto-nelkul-pozol-raba-timea-tizenot-evvel-ezelotti-fotok-a-modellrol.htmlAz egykori Miss Hungary szépségkirálynő-választás második helyezettje öt napon keresztül tölt fel magáról régebbi képeket egy barátnője kérésére. A modell szépsége szinte semmit sem változott. Intim--Kitálalt Charlie Sheen kerítőnője: "Mindenkivel lefeküdt, akivel csak lehetett"http://www.life.hu/intim/20151201-charlie-sheen-keritonoje-kitalalt-a-szinesz-fektelen-eletmodjarol.htmlSzemélyi asszisztense után megszólalt a színész kerítőnője is, aki éveken keresztül, elképesztő összegekért szolgáltatta neki a lányokat és fiúkat. Intim--Kim Kardashian után szabadon! Pucér fenékkel pózol Paris Hiltonhttp://www.life.hu/intim/20151202-paris-hilton-orokosno-kim-kardashian-utan-pucer-fenekkel-pozol-a-paper-magazinban.htmlAz egykori kebelbarátnők közül most az örökösnő csupaszította le a popsiját ugyanannak a magazinnak, amelynek egy évvel ezelőtt Kim Kardashian mutatta meg olajtól fénylő hatalmas hátsóját - és robbantotta fel vele az internetet.IntimOrigoPoliamória - Avagy így működik ma a többszerelműséghttp://www.life.hu/intim/20151129-mi-az-a-poliamoria-ami-magyarul-tobbszerelmuseget-jelent-es-hogy-mukodik.htmlSzerelem egyszerre több emberrel? Lehetséges ilyen? És ha igen, hogyan működik, és mit lehet kezdeni vele? És mit csinálnak azok, akik ezt választják életformájuknak? 6 kérdés és 6 válasz a poliamóriáról. Férfiszemmel és férfiaggyal! IntimThinkstockEva Longoria hűtlen exférje a fájdalmas válásról beszélt...http://www.life.hu/intim/20151130-eva-longoria-exferje-tony-parker-a-fajdalmas-valasrol-beszelt.htmlBár már jó ideje elvált egymástól Eva Longoria és exférje, Tony Parker, a kosaras most beszélt a fájdalmas időszakról. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.