Erotikus táncban olvadt össze Berki Krisztián és Pamela - Dúl a "láv"

Hódi Pamela TV2 tánc Édes Élet erotika Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárpárja Kökény Attila dalára forrt össze, és természetesen a csókok sem maradtak el.

Berki Krisztián lassúzni vitte a táncparkettre szerelmét, Pamelát. Hogy a bunda alatt mi történt, azt az olvasóra bízzuk. Az biztos, hogy Krisztián odavan szexi kedveséért.

Köszönjük az estét Kökény AttilánakNincs semmi másom....Valami nem sikerült, szigetünk messze került.Sehol nincs ma helyem, ezernyi arc, mind idegen.Veled más a világ, senki nem érti talán,Hogy miért hajt ez a vágy, pedig ma már más ölel át.Nincs semmi másom, a nagyvilágon, Mi minket összetart, majd újra megtalálom.Nincs semmi másom, de mégse bánom,Még mindig várom én, hogy újra visszatérj!Szívemben él ez a hely, ahol még lennie kellValami jónak talán, hogy igaz a szó, nincs, ami fáj.De kinn zord a világ, s megint a szívembe vág,Lehet –e még ez a kép, mi legbelül él, végül enyém. Nincs semmi másom, a nagyvilágon, Mi minket összetart, majd újra megtalálom.Nincs semmi másom, de mégse bánom,Még mindig várom én, hogy újra visszatérj!Szökik a perc, rohan az út, múlik a lét nyomtalanul,Valami kell a szavakon túl, a lángon, bennem, ami gyúl.Jönnie kell, él a remény, égnie kell, ha ébred a fény.Szökik a perc, rohan az út, nem múlhat,Nem múlhat az álom nyomtalanul!Nincs semmi másom, de mégse bánom,Még mindig várom én, hogy újra visszatérj!Nincs semmi másom, a nagyvilágon,Mi minket összetart, majd újra megtalálom.Nincs semmi másom, csak régi álmom,De mégis várom én, hogy újra visszatérj!Hát mondd, el mit tegyek, hogy újra visszatérj...(Kökény Attila)a berki(k)

Szerző: Krisztian Berki #aberki, 2015. december 3.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.