egészséges táplálkozás reggeli szex személyi edző életmód edzés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos trónörökös személyi edzője nem csupán az edzéseket és az egészséges ételeket vette fel a herceg napirendjébe, hanem a rendszeres lepedőgyűrögetést is.

Harry herceg egyre izmosabb, ez pedig a hírek szerint a sztárok kedvelt személyi edzőjének, Russel Batemannak és módszereinek köszönhető.

Forrás: AFP/Paul Ellis

A tréner, aki Ellie Goulding formájáért is felel, az úgynevezett „állat-edzéstervet" tartja a leghatásosabbnak, amely a földön kúszást és az egymással küzdést is magába foglalja. Ezen kívül Bateman fehérjeturmixot és sok-sok szexet javasol a hozzá járó vendégeknek – utóbbit főleg a reggeli órákra.

Hogy a 31 éves trónörökös mennyire szigorúan tartja be az előírásokat, azt nem tudni – a másik kérdés, hogy ha igen, akkor kivel gyűrögeti a lepedőt a jelenleg szingli herceg?

Benedek Tibor: „Nem szeretem a súlyzós edzéseket"http://www.life.hu/ez-zsir/20151111-benedek-tibor-olimpiai-bajnok-europa-es-vilagbajnok-vizilabdazo-arrol-vallott-hogyan-edz-miota-nem.htmlA háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, aki jelenleg a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, a Life.hu-nak elmesélte, hogyan tartja formában magát, amióta edzőként tevékenykedik.Ez Zsír!--Így fog telni a kis Charlotte hercegnő első karácsonyahttp://www.life.hu/csalad/20151207-igy-telik-majd-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-karacsonya.htmlVilmos herceg egy nemrég adott interjújában számolt be arról, hogy tölti az ünnepeket az immár négytagúra bővült család. Család--Eljött a benti sportok ideje - 4 edzésmódszer, ami biztosan hódít idénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151030-benti-mozgasformak-a-hideg-ido-miatt.htmlKint egyre hidegebb van, és bár imádsz futni, biciklizni, de semmi kedved a ködös reggeleken vagy munka után a sötétben kimerészkedni a levegőre? Az edzést ne hagyd abba, de válogass néhány népszerű és hatásos benti mozgásforma közül! Ez Zsír!ThinkstockMegható pillanat: így találkozhatott újra édesanyjával Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20151204-igy-talalkozhatott-ujra-edesanyjaval-diana-hercegnovel-harry-herceg.htmlA 31 éves trónörökös egy dél-afrikai alapítványnál tette tiszteletét, ahol egy rég elfeledett kép erejéig újra láthatta szeretett édesanyját, Diana hercegnőt.Család--Zimány Linda szexi dekoltázst villantott edzés közbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151204-zimany-linda-modell-szexi-dekoltazzsal-edzett-egy-labda-segitsegevel.htmlA modell előszeretettel mutatja meg, milyen gyakorlatokat végez annak érdekében, hogy megőrizze tökéletes alakját. Ez Zsír!--Trendi kismamaszettek, kacér estélyi és sok-sok szín - így divatozott Katalin hercegnő 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151201-oltozkodes-es-trend-igy-divatozott-katalin-hercegno-2015-ben.htmlAmióta Vilmos herceg eljegyezte, Katalin hercegnő stílusikon lett, ehhez kétség sem férhet. 2013-ban, az első terhessége alatt és utána is szuperstílusos volt, és ez nem volt másként 2014-ben sem. Most megmutatjuk, idén mire voksolt, ha színekről, fazonokról és kiegészítőkről volt szó. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.