Így kell elegánsan szakítani

Forrás: Thinkstock -
elegáns stílus szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan módon lehet szakítani, de amit ez a fiatal lány bemutatott, az igencsak stílusos módja az elválásnak.

A lány szakítós levele az Imguron kötött ki, ahol már rengetegen lájkolták. Történt ugyanis, hogy a lány pasija nem lépett ki a Facebookjából, így a barátnője egyszer csak azt vette észre, hogy egy Keisi nevű csaj írogat neki. Erre pedig frappáns levelet írt:

Forrás: Imgur

Helló, Édes!

Képzeld, elfelejtettél kilépni a Facebookból a számítógépen és kinek üzent Kelsi? Igen! Neked! :-) De ne aggódj, nem törtem össze semmit! Sőt, még olyan kedves is voltam, hogy összepakoltam a holmidat! Ráadásul egy kedves játékot is kitaláltam neked, hiszen tudom, mennyire szeretsz keresgélni (például más csajokat!). Íme, hol találod meg a holmidat!

A ruháid ott vannak, ahol először találkoztunk.
A videojátékaid ott, ahol először csókolóztunk.
A laptopod ott, ahol az első közös videojátékunkat vettük.
A tévéd ott, ahol először „történt meg minden".
Minden más, közte közös életünk két évének fényképei Kelsi házában!

Jó szórakozást! Ó, és miközben én nem törtem össze vagy tettem tönkre semmit, azt nem garantálhatom, hogy mások nem találják majd meg a holmid! Jó vadászatot!

Ne légy nyuszi! Az elfogadás nem jelent beletörődést...http://www.life.hu/intim/20151216-pilat-gabor-ne-legy-nyuszi-az-elfogadas-nem-jelent-beletorodest.htmlSokszor azt mondják, hogy nagyon nehéz elfogadni a jelen élethelyzetet, a nehézségeket. Valójában ez éppen fordítva működik... Intim--Ma 52 éves a világ egyik legszexibb pasija, Brad Pitt - Dögös fotósorozat! http://www.life.hu/intim/20151218-brad-pitt-ma-otvenket-eves-o-a-vilag-legszexibb-pasija-dogos-fotok.htmlOscar-és Golden Globe-díjas színész. Családapa, férj, és ma már filmrendező. Magánélete szinte napi szinten téma a magazinok címlapján, és nem telik el év, hogy ne szerepelne minimum egy hollywoodi szuperprodukcióban. Intim--Ahol melegnek lenni bűncselekmény – Nyilvános korbácsolás vagy halálbüntetés jár értehttp://www.life.hu/intim/20151218-robin-hammond-meleg-parokrol-keszitett-fotosorozatot.htmlRobin Hammond fotós és emberjogi aktivista azokban az országokban fotózott meleg párokat, ahol illegális és halállal büntetendő a kapcsolatuk. Intim--Erotikus fotót posztolt Tóth Gabihttp://www.life.hu/intim/20151218-toth-gabi-enekesno-erotikus-fotot-posztolt-osszebujva-szerelmevel-trap-kapitannyal.htmlAz énekesnő szerelmével, a Tha Shudras frontemberével egy intim fotón pózolt - nincs mese, jól mutatnak együtt, akármilyen szögből is szelfiznek. Intim--Nem semmi! Ez a pucér fenék okoz örömet Justin Biebernekhttp://www.life.hu/intim/20151217-kourtney-kardashian-pucer-feneket-fotoztak.htmlA legidősebb Kardashian-lány, Kourtney meztelen fotósorozatából újabb kép került elő. Intim--Nicki Minaj hatalmas tevepatát villantott - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151217-nicki-minaj-szuk-bugyiban-fotozta-magat-a-tevepata-lattan-sokan-sokkot-kaptak-foto.htmlA dögös énekesnő nem igazán takargatja intim testrészeit a rajongók elől, sőt, az sem zavarja, ha több ezren veszik kicsit közelebbről szemügyre a bugyiját. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.