Meztelenül jógázik, hogy másokat inspiráljon - Szexi fotók!

Forrás: Instagram/nude_yogagirl -
fotó szexi inspiráció meztelen jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves jogaoktató célja, hogy a meztelen képeivel segítsen elfogadtatni az emberekkel a saját testüket. Lassan 135 ezren követik őt az Instagramon. 

A nevét elhallgató jogaguru elmondása szerint korábban sok problémája volt a külsejével, mára azonban elfogadta önmagát. A fotókat az egyik barátja készítette róla, azért fekete-fehérben, mert az alkotásokon nem a meztelenségre szerették volna helyezni a hangsúlyt - írja a Metro.

Forrás: Instagram/nude_yogagirl

"A mai világban könnyű a tévképzetek csapdájába esni azzal kapcsolatban, hogy milyen egy szép test, és hogy mit jelent valójában a meztelenség. A fotóimmal szeretném megértetni, hogy mindenki szép, és bárki képes lenyűgöző dolgokra a testével" - nyilatkozta a lapnak a fiatal nő.

Forrás: Instagram/nude_yogagirl
Úrnők, szolgák, dominák: Ezek voltak 2015 legszexibb filmjei! (18+)http://www.life.hu/intim/20151230-ezek-voltak-2015-legszexibb-filmjei-szerelem-es-a-szurke-otven-arnyalata.htmlAz év végére összegyűjtöttük nektek az idei mozis termésből azokat a filmeket, amelyek leginkább a szexualitás körül forogtak, akár ilyen, akár olyan módon. Jó szórakozást hozzájuk, és bizsergető filmélményeket – 2016-ban is!Intim--A legdögösebb pornósztárok és gyönyörű tetoválásaik (18+)http://www.life.hu/intim/20151230-a-legszexisebb-tetovalt-pornosztarok.htmlElőször a plasztikai beavatkozás vált népszerűvé a szexfilmiparban, később azonban egyre több és több felnőttfilmes varratta tele magát hol jól, hol pedig kevésbé nagyszerűen sikerült motívumokkal. Most összegyűjtöttük a legklasszabbakat – és egyben a legszexisebbeket. IntimOrigo7 nap, 7 újítás a jobb szexért – Szenvedélyfokozó tippek 2016-ra!http://www.life.hu/intim/20151221-7-nap-alatt-7-intim-ujitas-a-jobb-szexert-ime-szenvedelyfokozo-tippjeink-2016-ra.htmlAz év végéhez közeledve talán te is elkészítetted a saját fogadalomlistádat, amin szerepel a pluszkilók leadása, a nyelvtudásod tökéletesítése és a kibékülés a "mindenkinél okosabb" kolléganőddel. De mi a helyzet a szerelmi életeddel? Oké, lehet, hogy imádjátok egymást a pasiddal, ám ettől függetlenül tudnod kell, hogy a jó szexhez nem elég, ha bebújtok a takaró alá, és szabad folyást engedtek a dolgoknak... IntimThinkstockRita Ora átütő mellbimbói elárulták, milyen hideg a víz Miami partjainálhttp://www.life.hu/intim/20151229-rita-ora-enekesno-mellbimboi-atutottek-furdoruhajan.htmlA brit énekesnő éppen a kelet-amerikai partvidéken tölti jól megérdemelt pihenését, ahol közszemlére tette fürdőruháját átütő mellbimbóit. Intim--Egy 70 éves indiai nő tudja a tökéletes válasza arra, miért szingli méghttp://www.life.hu/intim/20151229-egy-70-eves-indiai-no-tudja-a-tokeletes-valasza-arra-a-kerdesre-hogy-miert-szingli.htmlTedd a szívedre a kezed, és válaszolj őszintén: te is megkérdezted már magadtól, avagy firtatták helyetted mások egyszer az életben, hogy miért nincs még melletted senki? Miért nem köteleződél még el? Egy indiai nagymamakorú asszony frappáns válasza segít, hogy egy kicsit más szemszögből gondolj a családi állapotodra. IntimOrigoSzakított kedvesével Mihalik Enikő? http://www.life.hu/intim/20151229-mihalik-eniko-szakitott-dan-focista-kedvesevel-egyedul-maradt-new-yorkban-a-modell.htmlA gyönyörű szupermodell állítólag már nem alkot egy párt Mathias Jorgensen dán focistával. A hírek szerint a lány New Yorkot is elhagyja a közeljövőben. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.