Így smárol Justin Bieber – Fotó!

csók erotikus Justin Bieber Hailey Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes legújabb Instagram-fotói elég erotikusra sikerültek. Justin Bieber az állítólag csak jó barátjával, Hailey Baldwinnal nyomott le egy heves csókcsatát.

Justin Bieber igazi dzsigoló: legutóbb egy táncoslány állt elő róla pikáns szexsztorival, majd kiderült, hogy Kourtney Kardashian fenekére izgul. Mindezek után újabb nő került képbe, Justin Bieber ugyanis Hailey Baldwinnal mulatozott nagyokat. A partizós napokról két képet is posztolt az Instagram-oldalára, az egyiken a modell melleit stíröli, a másikon pedig hevesen egymásnak esnek.

Forrás: Instagram/ Justin Bieber
Forrás: Instagram/ Justin Bieber
Az év szexmunkásával veszítheti el szüzességét a férfi, aki 40 év után kapott péniszthttp://www.life.hu/intim/20160104-mohammed-abad-43-ev-utan-az-ev-szexmunkasavol-fogja-elvesziteni-szuzesseget.htmlMohammed Abad hatéves volt, amikor egy autóbalesetben teljesen összeroncsolódott a pénisze. 40 év után lehetőséget kapott rá, hogy újra teljes értékű férfi legyen. Intim--Mégis mennyi szexre van szüksége egy férfinak? És egy nőnek?http://www.life.hu/intim/20151220-megis-mennyi-szexre-van-szuksege-egy-embernek-es-miert-nem-csinaljak-gyarkabban.htmlAbban az emberek többsége egyetért, hogy a boldog párkapcsolatnak igen fontos tényezője az erotika és az intimitás. Arról azonban a szakemberek véleménye is megoszlik, hogy mennyi az ideális szex egy kapcsolatban. Intim--Chris Hemsworth újévi fotójától lepattan a tangánkhttp://www.life.hu/intim/20160103-chris-hemsworth-zinesz-ujevi-fotojatol-lepattan-a-tangank-igazan-dogos.htmlA jóképű színész igazán hatásvadász képpel köszöntötte az új esztendőt. Intim--Uhh! Ettől olyan csodásak Emily Ratajkowski húsos, rózsás ajkaihttp://www.life.hu/intim/20160103-ettol-olyan-csodasak-emily-ratajkowski-szineszno-husos-rozsas-ajkai.htmlAz álomszép színésznőnek lassan nem marad titka a rajongói előtt. Legutóbb puncit villantott, azelőtt megmutatta az édesanyját, most pedig azt is elárulja, mivel ápolja csókos ajkait. IntimOrigoÍme, 10 meghökkentő dolog a péniszrőlhttp://www.life.hu/intim/20160102-ime-10-meghokkento-dolog-a-peniszrol.htmlHa szorgalmasan olvasod a Life.hu Intim rovatát, valószínűleg már mindent tudsz a férfiakról. Most elárulunk néhány tényt a péniszről, amiről valószínűleg még nem hallottál. IntimThinkstockEbben a karaoke játékban nem számit, hogy nyomod, úgyis happy end a végehttp://www.life.hu/intim/20160102-karaoke-show-ahol-kielegitik-a-vendegeket.htmlLétezik egy nagyon boldog hely Japánban: a város, ahol azt a műsort forgatják, amelyben kézzel kényeztetik a karaokezókat. Ha ezt elolvasod, eldobod az agyad... Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.