5 meglepő dolog, amit szexisnek tart a pasi

nők szexi párkapcsolat férfi szerelem pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig úgy vélted, csakis talpig felfegyverkezve és kikészítve tudod elcsábítani a férfit? Olvass tovább, és gondold át újra! 

1. Üzenetekkel bombázni, amikor részeg vagy

Hiányzik neked? Szeretnéd, ha ott lenne? Ne legyél rest tudtára adni. Ahogy Simon Moore, a Londoni Metropolitan Egyetem pszichológusprofesszora fogalmaz: "egyszerre megnyugtató és szexi, ha engedjük az embereknek, hogy megtudják, hogyan érzünk irántuk." Egy szakértő csak nem tévedhet!

Forrás: giphy.com

2. Smink nélküli arc

Bár mi nők pontosan tudjuk, micsoda erővel bír egy kis festék az arcunkon, a pasik teljesen másképp vélekednek erről. Hiszen melyik férfi szeretné, ha rúzs kerülne a szájára, miközben a barátnőjét csókolgatja? Persze nem mondjuk, hogy egy az egyben felejtsd el a sminkelést: találd meg az arany középutat, és törekedj a természetességre!

3. Egy kis felesleg a derekadon

Mindent megteszel, hogy eltüntesd azokat a bizonyos hurkákat a derekadról? Pedig pont ettől talál téged szexisnek a férfi: Paula Hall párkapcsolati pszichoterapeuta szerint ezt a férfiak az ívelt, nőies formáknak tudják be, ami evolúciós okok miatt felébreszti bennük a szexuális vágyat.

4. Ha szereted a gyerekeket

Ahogyan ellenkező esetben mi is bolondulunk a helyes apukákért, úgy a férfiak is imádják, ha egy nő ért a gyerekek nyelvén. A gondoskodás, a melegség és a törődés igenis szexi!

Forrás: giphy.com

5. Kicsi mellek

Simon moore pszichológusprofesszor szerint nem kell glamour modelleket megszégyenítő formákkal rendelkezned ahhoz, hogy elcsábítsd a férfit: a kis mellek fiatalságot és egészséget szimbolizálnak.

Bradley Cooper 41 éves lett - 3 film, amiben szexistent játszott!http://www.life.hu/sztarok/20160105-bradley-cooper-ma-lett-negyvenegy-eves-hollywoodi-szexisten-harom-kedvenc-filmunk.htmlIgazi hollywoodi szívtipró, akiért döglenek a nők. A sármos sztár az idő múlásával egyre dögösebbé vált, sőt, mondhatni most éli az igazi fénykorát. TV + Sztárok--Sokkoló kórkép: a lány úgy érzi, hogy minden pillanatban ég a bőre!http://www.life.hu/drlife/20160105-samara-25-eves-es-csupan-17-fokos-homersekletben-tud-meglenni-kulonben-egeto-fajdalmai-vannak.htmlA Michiganben élő Samara Rose egy olyan, nem hétköznapi szindrómával kénytelen együtt élni, aminek eredményeként folyamatosan úgy érzi, mintha másodfokú égési sérüléseket szenvedne el. A 25 éves nőnek a legkisebb hőmérséklet-lehűlés is súlyos reakciókat vált ki a szervezetében. Dr. Life--Mesék a lefolyóbólhttp://www.life.hu/otthon/20160104-furcsa-undorito-tortenetek-vecedugulasrol.htmlA vécédugulás az egyik legbosszantóbb és legsürgősebben megoldandó háztartási probléma, ám szerencsés esetben néhány hatásos házi praktikával, vagy egy szakértő segítségével relatív könnyedén ki lehet mászni a slamasztikából. A következő történetek azonban egyáltalán nem számítottak szerencsés esetnek. Otthon--Fekete-fehér házasságok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20160105-feher-boru-hiressegek-akik-fekete-boru-not-vettek-felesegul.htmlA szerelem nem ismer akadályt. Ha két ember igazán szereti egymást, nem számít a kor, a származás, vagy a bőrszín. Bár még ma, a 21. században is vannak, akik megbotránkoznak a vegyes házasságokon, a következő hírességek nem törődtek a buta előítéletekkel, párválasztás kérdésében csak a szívükre hallgattak. Család--Így monokinizik Mihalik Enikő: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20160103-mihalik-eniko-dogos-magyar-modell-igy-monokinizik-szexi-tengerpartos-foto.htmlA csodaszép magyar modell rajongói legnagyobb örömére gyakran tölt fel szexis képeket közösségi oldalára. Szerencsénkre most is így tett. Intim--Voksán Virág 2016-ban sem veszített szexiségébőlhttp://www.life.hu/intim/20160102-voksan-virag-2016ban-sem-veszitett-szexisegebol.htmlVoksán Virág megmutatta, hogyan töltötte az év első napját.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.