Erről mondott le Sean Penn! Meztelenre vetkőzött Charlize Theron

Sean Penn meztelen Charlize Theron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő bevállalta: ledobta a ruháját a W magazin fotósának, és gyönyörű képek készültek róla.

Charlize Theron és Sean Penn nagy szerelme 2015 nyarán ért véget. A szakítás után többször is láttuk a színésznőt kissé lepukkantnak, mintha nehezn lépne túl a szerelmi bánatán. Most azonban megmutatta, hogy igenis jól van, és még mindig dögös.

Forrás: W magazin
Hoppá! Kulcsár Edina újra szerelmes?http://www.life.hu/intim/20160106-kulcsar-edina-es-enb-kristof-allitolag-egyutt-jarnak.htmlNemrég esett át egy fájdalmas szakításon Kulcsár Edina, azonban most úgy fest, a szépségre újra rátalált a szerelem.Intim--Punciszelfi és kristálydildó: 6 dolog, amivel a vaginád kedvében járhatsz (18+)http://www.life.hu/intim/20160103-punciszelfi-es-kristalydildo-hat-dolog-amivel-a-vaginad-kedveben-jarhatsz.htmlIdén karácsonykor is szuper ajándékokkal kedveskedtél a szeretteidnek, és finom ételeket készítettél az ünnepi asztalra, de a nagy hajcihőben biztosan nem jutott elég időd magadra. Megérdemelsz tehát egy igazi "én-napot", amikor végre kiengedheted a fáradt gőzt. De mi most nem a szokásos fodrász-kozmetikus kombóra gondolunk, hanem valami sokkal izgalmasabbra. Intim--Hoppá! Costa Ricán meztelenkedik Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/intim/20160105-lindsay-lohan-szineszno-costa-rican-monokinizik.htmlA színésznő mostanában ritkábban kerül címlapokra ittas vezetéssel, helyette inkább meztelenkedik. Intim--Kulcsár Edina: „A férfiak 95%-a szavahihetetlen”http://www.life.hu/intim/20160105-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-kozosseg-oldalan-osztotta-meg-velemenyet-a-ferfiakrol.htmlKulcsár Edina nemrég szakított párjával, aki egyes források szerint máris új barátnőre lelt. A szépségkirálynő most közösségi oldalán osztotta meg érzéseit ezzel kapcsolatban. Intim--Ilyen, amikor leszbikus nők életükben először fognak péniszt - Vicces videó! http://www.life.hu/intim/20160105-leszbikus-noknek-kellett-peniszt-fogdosniuk-vicces-video-keszult-belole.htmlEgy kísérlet részeként kértek fel több leszbikus nőt, hogy kamerák előtt fogják meg egy férfi legbecsesebb kincsét. Volt, aki elnevette, más pedig tanulmányozásba kezdett. IntimOrigo2016-ban is gigamelleivel támad Amber Rose - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160105-amber-rose-hatalmas-kebleivel-sokkol.htmlÓriási kebleivel keresi ölelésre vágyó társát a botrányhősnő. Csalogatónak még egy képet is feltöltött Instagram-oldalára. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.