Jodie Marsh kirakta a melleit, mert egymillió lájkot kapott: Fotó!

Forrás: Instagram/jodiemarshtv -
mell fotó Jodie Marsh szexi valóságshow villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tengerentúlon nagy népszerűségnek örvendő valóságshow-sztár a mai napig főleg külsejével, pontosabban félmeztelen szelfikkel hívja fel magára a figyelmet. Most a kebleit rakta ki a netre köszönet gyanánt. 

Jodie-t már egymillióan lájkolták a Facebookon, ezért úgy döntött, méltóképpen köszöni ezt meg a rajongóknak: ledobja a textilt.

Forrás: Instagram/jodiemarshtv

A villantás elég jóra sikeredett, a követők persze imádják a fotót.

Jason Statham eljegyezte kedvesét - Fotó a gyűrűről! http://www.life.hu/intim/20160111-jason-statham-es-rosie-huntington-whiteley-eljegyzes-csodaszep-foto-a-gyururol.htmlA hírt a sztárok sajtósa is megerősítette, Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley pedig a Golden Globe-díjátadón még a meseszép eljegyzési ékszert is megmutatták. Intim--Alig takarja valami Sarka Kata gyönyörű testét - Intim fotó az ágybólhttp://www.life.hu/intim/20160111-sarka-kata-modell-intim-fotot-posztolt-es-az-agyban-csupan-csak-egy-paplan-takarta-a-testet.htmlAz ágyban fekve szelfizett a gyönyörű modell, akinek csupán egy paplan takarta a testét. Intim--Csézy: "Boldog feleség vagyok"http://www.life.hu/intim/20160111-csezy-enekesno-boldog-feleseg-ferje-laszlo-oldalan.htmlA magyar énekesnő másfél évvel ezelőtt ment hozzá Lászlóhoz, aki mellett minden egyes nap ajándék számára, és tökéletesen tud azonosulni háziasszonyi szerepével. Intim--Anyaszült meztelenül hempereg Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/intim/20160111-candice-swanepoel-a-victorias-secret-modellje-anyaszult-meztelenre-vetkozott.htmlA Victoria's Secret szépséges modellje egy szál évakosztümben hempergett Costa Risa csodás tengerpartján, a nagy pillanatot pedig szerencsére követőivel is megosztotta. Intim--Kevesebb haj, nagyobb szexuális aktivitás? - Most kiderült az igazság http://www.life.hu/intim/20160109-ausztral-kutatok-vizsgaltak-a-kopaszsag-es-a-szexualis-aktivitas-osszefuggeseit.htmlA közhiedelem szerint a kopasz férfiak aktívabbak a szexben, de erre soha nem volt tudományos bizonyték. Ausztrál kutatók most megvizsgálták és meglepő eredményre jutottak... Intim--"Akkor vagy igazán szabad egy párkapcsolatban, amikor nincsenek elvárások a partnered részéről" http://www.life.hu/intim/20160107-pilat-gabor-parkapcsolati-tanacsai-fontos-a-minosegi-ido.htmlA Maratonra is csak futással lehet felkészülni, a jó párkapcsolathoz pedig elengedhetetlen az együtt töltött minőségi idő. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.