Szexi felsőtestet villantott a Forma-1 sztárja, Max Chilton

fotó szexi Forma-1 Max Chilton kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A versenyző éppen Barbadoson pihen - erről igen dögös felvételek készültek a minap. A 24 éves pilóta kockahasa felett nem tudtunk elsiklani! 

Chilton 2013/14-ben volt Forma 1-es versenyző, sőt, még hazánkban is járt egy futam alkalmával. A nyaralós-strandolós képei láttán elolvadt a képernyőnk. Mivel nem hagyhattuk, hogy ebben a zord időben mások is szexi felsőtestek nélkül maradjanak, így gondoltuk, veletek is megsoztjuk a fotóját:

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com
Titokzatos lányt ölelget magához Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/intim/20160111-brooklyn-beckham-a-titokzatos-baratnojevel-feltehetoen-sonia-ammarral-lathato-kozos-foton.htmlA Beckham-család 16 éves szépfiúja a jelek szerint egy igazi romantikus úriember, aki gondosan ügyel arra, hogy megőrizze magának magánéletét. Intim--Így születtek a Szex és New York szexjelenetei - Miranda kitálalt! http://www.life.hu/intim/20160111-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york-szexjelentei-valodiak-voltak-intim-titok-a-sorozatrol.htmlCynthia Nixon egy interjúban elmondta, hogy a legendás sorozat intimebb jelenetei mind megtörténtek a való életben is.IntimOrigoHoppá! Brad Pitt Angelina Jolie nélkül érkezett a Golden Globe-rahttp://www.life.hu/intim/20160111-brad-pitt-angelina-jolie-nelkul-erkezett-a-golden-globera.htmlHónapok óta egymást érik a találgatások arról, hogy válságban van-e Brad Pitt és Angelina Jolie házassága. A színész vasárnap ráadásul egyedül érkezett a Golden Globe-gálára, ami újabb pletykákat indított el.Intim--"Minden a szexről szól, kivéve a szexet"http://www.life.hu/intim/20160109-minden-a-szexrol-szol-kiveve-a-szexet-mondta-james-deen-hires-pornoszinesz.htmlJames Deen híres pornószínész szerint minden a szexről szól, kivéve a szexet, mert az a hatalomról. A Life.hu riportere egy szórakozóhelyen tette fel körkérdését az erotikáról. IntimThinkstockIlyen, amikor meleg férfiak először fognak melleket – Videó!http://www.life.hu/intim/20160108-meleg-ferfiak-eloszor-fognak-melleket-video.htmlAzt már tudjuk, hogy mit gondolnak a péniszről azok a leszbikus lányok, akik életükben először tapogatták meg a férfiak legbecsesebb kincsét. Most pedig az is kiderült, hogyan vélekednek a női mellek terén szűznek számító melegek. Intim--Így vallott szerelmet férjének Vajna Tímeahttp://www.life.hu/intim/20160107-vajna-timea-facebook-oldalan-vallott-szerelmet-ferjenek-andy-vajnanak.htmlVajna Tímea felesége Facebook oldalán üzent férjének, Andy Vajnának. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.