Taylor Swift randijába belerondított egy rajongó

Forrás: Northfoto -
Calvin Harris rajongó Taylor Swift Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és Calvin Harris romantikus vacsorájához egy rajongójuk is csatlakozott meglepetésszerűen. Még közös képet is készítettek az ismeretlennel.

Taylor Swift és Calvin Harris kettesben szerettek volna vacsorázni a Giorgio Baldi étteremben, de nem sokáig tudtak zavartalanul romantikázni. Még csak az első italnál tartottak, amikor hirtelen egy harmadik fél is csatlakozott a párhoz. A fia egy rajongójuk, aki jó ötletnek tartotta, hogy leül a pár asztalához egy közös kép erejéig. A fiú büszkén osztotta meg az étteremben készült képet saját Instagram-oldalán, a következő aláírással:

Forrás: Instagram/Ricky Selby

A kommentekből kiderült, hogy mindkét sztár nagyon aranyosan viselkedett, és egyáltalán nem bánták, hogy megzavarta a vacsorájukat.

Könnybe lábadó orgazmusok: Kiderült, miért pityergünk szex utánhttp://www.life.hu/intim/20160111-konnybe-labado-orgazmusok-avagy-miert-pityergunk-szex-utan-mi-nok.htmlKét ember legintimebb együttléte a szeretkezés, ami felszabadít, kiteljesít, energiát ad és boldoggá tesz. De mi van akkor, ha az orgazmusodat nem euforikus mámor kíséri, hanem valami megmagyarázhatatlan szomorúság és könnyek? IntimThinkstockMészáros Dóra mellétől lefagyott a gépünkhttp://www.life.hu/intim/20160114-meszaros-dora-playmate-egy-szal-melltartoban-mutatta-meg-kebleit.htmlDögös bögyös fotót osztott meg a playmate közösségi oldalán. Intim--Exbarátnőivel bulizott Harry herceghttp://www.life.hu/intim/20160114-harry-herceg-ket-exbaratnojevel-natalie-pinkhammel-es-astrid-harborddal-bulizott.htmlA brit trónörökös egy barátja születésnapi partijára volt hivatalos, ahol nem egy, hanem rögtön két régi szerelme is felbukkant a múltból. Intim--Oszter Alexandra: „Egyedül is jól éreztem magam"http://www.life.hu/intim/20160114-oszter-alexandra-szineszno-kilenc-honapba-parra-lelt-de-egyedul-is-jol-erezte-magat.htmlA színésznő kilenc hónapja párkapcsolatban él, de arról vallott, egy percig sem erőltette a szerelmet.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Zsófi:"Mindig is ez volt a célom, tartozni valakihez"http://www.life.hu/intim/20160114-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-szineszno-mar-az-eskuvojet-tervezgeti.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjét szenteste jegyezte el párja, és Zsófi szinte azonnal el is kezdte a esküvőtervezést. Intim--Zámbó Krisztián megint szakított?http://www.life.hu/intim/20160113-zambo-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-megint-szakitott-baratnojevel-zsuzsival.htmlAz énekes se veled, se nélküled kapcsolata jelenleg a nélküled pályáján halad tovább. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.