148-szor kérte meg barátnője kezét észrevétlenül Ray Smith

fotó Ray Smith lánykérés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves szállítási vezető öt hónapon át ostromolta barátnőjét a nagy kérdéssel, ám a lány ebből semmit nem vett észre!

Ray Smith, az Egyesült Királyságban élő szállítási vezető öt hónapon át minden áldott nap megkérte terhes barátnője, Claire Bramley kezét. A hihetetlenül romantikus gesztus azonban minden alkalommal elkerülte a lány figyelmét, ugyanis Ray egy kreatív utat választott a lánykérésre. Rengeteget gondolkozott azon, hogy milyen különleges módon tegye fel a nagy kérdést. Sokáig keresgélt ötleteket az interneten, de végül úgy döntött, hogy valami egyedi tervvel áll elő.

Forrás: Thinkstock

Hónapokon keresztül az összes közös fotójukon elrejtett egy cetlit, amire ráírta a nagy kérdést: Hozzám jössz feleségül? Összesen 148 képet készített a férfi, mire végül karácsonykor megkérte barátnője kezét, immár szemtől szemben is. Claire természetesen igent mondott párjának!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.