Így hódította meg szerelemét Lola: Sorozatból vett ötletet!

párkapcsolat szerelem énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem mindennapi módját választotta annak, hogy magára hívja jelenlegi kedvese figyelmét. 

Lola nagyon szereti a szappanoperákat, és úgy gondolja, hogy akár egy romantikus sorozat is adhat ötletet a kiszemelt elcsábítására. Így tette ő is, amikor az első találkozáskor beírta a srác mobiljába a számát, így jelezve, hogy szeretné ha randira hívná.

5 dolog, ami a téli örömszerzés közben juthat eszünkbehttp://www.life.hu/intim/20160107-telen-nem-olyan-konnyu-az-oromszerzes-magunknak-mas-dolgok-is-elterelik-a-figyelmunket.htmlOlykor fajsúlyos és komplikált dolgok juthatnak eszünkbe vagy bizonyos dolgok gátolhatják a folyamatot, amikor érzéki élvezeteket akarunk magunknak okozni – télen. IntimThinkstockCaitlyn Jenner: "Készen állok rá, hogy férfival randizzak"http://www.life.hu/intim/20160120-caitlyn-jenner-transznemu-valosagshow-sztar-keszen-all-arra-hogy-ferfival-randizzon.htmlA transznemű díva saját valóságshow-műsorában árulta el, hogy a jövőben inkább a férfiak, mintsem a nők társaságát fogja keresni. Intim--Egymillió szó szükséges, hogy a férfi ágyba vigye a nőthttp://www.life.hu/intim/20160118-megyeri-zsuzsa-dora-parban-szep-ferfiak-parvalasztaskor-a-szavak-szintjen-is-pavaskodnak.htmlA férfiak udvarláskor mindent beleadnak, és a tetteket jobbára megelőzik a szavak. De nem is akármilyenek. Hajlamosak ritka, figyelemkeltő szófordulatokat használni, nem beszélve a kedves becézgetésekről, sőt, néha odáig ragadtatják magukat, hogy kedvenc versünkből idéznek. Mindezt persze nem ok nélkül teszik, hanem, hogy kiüssék a többi potenciális jelentkezőt, és elkápráztassanak minket nyelvi bravúrjaikkal. Intim--5 éven át írogatott Jake T. Austin Disney sztárnak a rajongó - Végül az övé lett!http://www.life.hu/intim/20160119-jake-t-austin-disney-sztarnak-5-even-at-irogatott-danielle-caesar-rajongo-vegul-osszejottek.htmlFilmbeillő love story: a földi halandó Danielle Ceasarnak sikerült elhódítania a Varázslók a Waverly helyről Disney-sztár, Jake T. Austin szívét, és immár egy párt alkotnak. Intim--Nézegess francia rögbi játékosokat meztelenül - Szexi fotósorozat! http://www.life.hu/intim/20160119-pucer-fotosorozat-szexi-rogbi-jatekosokrol-nezegess-dogos-pasikat-meztelenul.htmlFred Goudon képsorozata nem bíz sok mindent a képzeletünkre. A játékosok minden évben levetkőznek a csapat 15. évfordulója alkalmából. Idén kifejezetten pikáns felvételek készültek! Intim--Debreczeni Zita pajkos fotót posztolt az ágyábólhttp://www.life.hu/intim/20160119-debreczeni-zita-pajkos-fotot-posztolt-az-agyabol.htmlIgazán intim fotót tett közzé Instagram-oldalán Debreczeni Zita, aki az ágyában szelfizett egyet. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.