Csomor Csilla: "Túl egyben vagyok én egy férfinak"

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
párkapcsolat férfi szerelem Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő őszintén bevallotta: nem hajszolja a szerelmet, és azt is érti, miért közelítenek hozzá nehezebben a férfiak.

Miközben Csomor Csilla karrierjét remekül építgeti, a szerelem még nem talált rá, ám ő azt mondja, nem erőltet semmit, türelmesen várja, hogy eltalálja Ámor nyila – írja a hot!.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

„Gondolkoztam azon, hogy talán túl egyben vagyok én egy férfinak, hiszen határozott céljaim vannak, megvan a saját életem, így már nehezebb engem formálni" – kezdte a színésznő, aki azt is elmondta, milyen számára az ideális társ.

„Egy férfi ne elvenni akarjon tőlem, hanem adjon valami pluszt, és fontos, hogy támogasson, én pedig felnézhessek rá" – mondta Csilla.

Az elhúzódó kielégületlenség szinte mindig ádáz veszekedésekbe torkollikhttp://www.life.hu/intim/20160121-pilat-gabor-az-elhuzodo-kieleguletlenseg-szinte-mindig-adaz-veszekedesekbe-torkollik.html A veszekedéseken persze túl lehet lépni és le lehet söpörni az asztalról, minthogy a vágóhídon a munkások is lemossák a mocskot a kőpadlóról a műszak végeztével. De akármilyen tisztára is súrolják, az már nem lesz olyan, mint új korában... Intim--Sosem látott képek Diana hercegné és Károly herceg esküvőjérőlhttp://www.life.hu/intim/20160122-diana-hercegne-es-karoly-herceg-eskuvojenek-sosem-latott-fotoi.htmlEddig még nem látott felvételek kerültek elő Diana és Károly 1981-es világraszóló esküvőjéről. Intim--Till Attila már szexelt a TV2-ben?http://www.life.hu/intim/20160122-till-attila-kasza-tibi-musoraban-vallott-a-kenyes-temarol.htmlA műsorvezető hazudj, ha tudsz játékot játszott Kasza Tibivel. Sok meglepő dolog derült ki mindkét hírességről. Intim--Pucér képpel vágott vissza Kate Hudson a pasinak, aki ejtettehttp://www.life.hu/intim/20160122-kate-hudson-szineszno-meztelen-furdozos-keppel-vagott-vissza-exbaratjanak-nick-jonasnak.htmlVégül is így is lehet csinálni: úgy tudni, hogy a színésznő a nála 13 évvel fiatalabb exének, Nick Jonasnak címezte azt az Instagramon közzétett fotót, amelyen egy szál semmiben fürdőzik kényelmesen. Intim--Már az esküvőt tervezgeti Miley Cyrus és Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/intim/20160122-miley-cyrus-enekesno-es-liam-hemsworth-szinesz-mar-az-eskuvot-tervezi.htmlA legfrissebb hírek szerint a fiatalok pontosan ott folytatják kapcsolatukat, ahol annak idején vége szakadt. Intim--Kamerák előtt gyantáztatta le a fenekét Christina Milian - Videó!http://www.life.hu/intim/20160121-christina-milian-kamerak-elott-feheritette-ki-a-feneket-nadrag-nelkul-az-enekesno.htmlAz énekesnő a róla szóló valóságshow új részében tért be a legközelebbi szépségszalonba, ahol kifehérítette az ánuszát. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.