ÉNB Alexa szexi melltartó dögös szelfi Éjjel-nappal Budapest RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
AZ Éjjel-Nappal Budapest sorozat egzotikus szépsége megmutatta, milyen lapos a hasa, ha betartja diétáját.

ÉNB Alexa legutóbb egy szexi klippel lepte meg rajongóit, most pedig tökéletes alakját fedte fel egy szál melltartóban és farmerben. A sorozatsztár úgy véli, ha kockahasban nem is, lapos hasban azért reménykedhet.

Forrás: Instagram/Alexa hivatalos

„2 nap a saját étrendemből és sokkal kevésbé vagyok vizes. A hasam sokkal laposabb és nem érzem úgy magam, mint egy lufi" – írta a kép mellé Alexa.

Winona Ryder már nem egy csontkollekcióhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-winona-ryder-sokkal-jobban-nez-ki-a-felszedett-kilokkal.htmlA színésznő felszedett néhány kilót, de sokkal jobban néz ki így kikerekedve! TV + Sztárok--Nagyon megöregedett Josh Radnor, az Így jártam anyátokkal sztárja - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160122-josh-radnor-az-igy-jartam-anyatokkal-sztarja-nagyon-megoregedett.htmlA Jóbarátok után talán a második legnagyobb klasszikus az Így jártam anyátokkal című sorozat, aminek a főszereplője az örökké szerelmet kergető Ted Mosby, aki a legújabb képek tanulsága szerint nem örökifjú. TV + Sztárok--Pataky Attila dalt írt a műtétjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-pataky-attila-dalt-irt-a-mutet-utani-fajdalomrol.htmlA rocker egy hete esett át egy komoly beavatkozáson, de már sokkal jobban van. A fájdalom megihlette őt, és csodaszép dalt írt a rossz élményeiről. TV + Sztárok--Könnyek között búcsúzott férjétől Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-celine-dion-konnyek-kozott-bucsuzott-el-elhunyt-ferjetol-rene-angeliltol.htmlCsütörtökön rótta le kegyeletét Céline Dion és hozzátartozói a napokban elhunyt René Angélil előtt. A szertartás abban a montreáli templomban volt, ahol annak idején örök hűséget esküdött egymásnak a sztárpár. TV + Sztárok--Kell szemüveg, vagy sem? Demcsák Zsuzsa kérdése a rajongókhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-demcsak-zsuzsa-uj-kulsovel-szemuveges-lett-a-musorvezeto-kikerte-a-rajongok-velemenyet.htmlA műsorvezető a hivatalos Facebook oldalán tette közzé azt a fotót, ahol szemüvegben látható. Fel is tett gyorsan egy kérdést a követőinek: szerintük jól áll neki a kiegészítő? TV + Sztárok--Babát vár Kim Kardashian 19 éves húga, Kendall Jenner?http://www.life.hu/sztarok/20160121-kendall-jenner-megviccelte-noveret-kim-kardashiant-azzal-hogy-terhes.htmlA Kardashian-Jenner família egyik legifjabb tagja élő adásban hívta fel nővérét, hogy bevallja neki: babát vár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.