Szabó Zsófi intim szerelem ölelés vőlegény RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője intim fotót posztolt közösségi oldalán: megmutatta, hogyan bújnak össze szerelmével.

Szabó Zsófit kedvese, Zsolt karácsonykor jegyezte el. A színésznő már azon töri a fejét, milyen legyen az esküvői ruhája, és hány vendéget hívjon a lagziba. A pár összebújós, intim fotója láttán biztosak vagyunk abban, hogy Zsófi most igazán boldog és kiegyensúlyozott.

Forrás: Instagram/Szabó Zsófi
ÉNB Alexa egy szál melltartóban szelfizetthttp://www.life.hu/intim/20160122-enb-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploje-egy-szall-melltartoban-szelfizett.htmlAZ Éjjel-Nappal Budapest sorozat egzotikus szépsége megmutatta, milyen lapos a hasa, ha betartja diétáját.Intim--Csomor Csilla: "Túl egyben vagyok én egy férfinak"http://www.life.hu/intim/20160122-csomor-csilla-szineszno-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-turelmesen-varja-a-szerelmet.htmlA színésznő őszintén bevallotta: nem hajszolja a szerelmet, és azt is érti, miért közelítenek hozzá nehezebben a férfiak. Intim--Dukai Regina: „Nem kontárkodtam bele semmibe, egyedülálló férfiról volt szó"http://www.life.hu/intim/20160122-dukai-regina-modell-ujra-szerelmes-uj-parja-a-fradi-futballistaja-batik-bence.htmlA modell újra szerelmes, ám a felröppent pletykák miatt nem örülhet felhőtlenül új kapcsolatának. Intim--Mészáros Dóra végtelen lábakat villantotthttp://www.life.hu/intim/20160119-meszaros-dora-vegtelen-labakat-villantott-ezuttal-nem-a-mellet-tette-kozszemlere-a-playmate.htmlA playmate ezúttal nem melleit vagy formás alakját tette közszemlére, hanem gyönyörű lábait osztotta meg. Intim--Oszter Alexandra: „Egyedül is jól éreztem magam"http://www.life.hu/intim/20160114-oszter-alexandra-szineszno-kilenc-honapba-parra-lelt-de-egyedul-is-jol-erezte-magat.htmlA színésznő kilenc hónapja párkapcsolatban él, de arról vallott, egy percig sem erőltette a szerelmet.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huAlig takarja valami Sarka Kata gyönyörű testét - Intim fotó az ágybólhttp://www.life.hu/intim/20160111-sarka-kata-modell-intim-fotot-posztolt-es-az-agyban-csupan-csak-egy-paplan-takarta-a-testet.htmlAz ágyban fekve szelfizett a gyönyörű modell, akinek csupán egy paplan takarta a testét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.