Így csókolja Scherer Péter Kovács Patríciát

csók Válótársak Scherer Péter Kovács Patrícia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Válótársak első évadának utolsó epizódjában végre elcsattan a várva várt csók.

Scherer Péter (Jakab Dávid) elhívja randira Kovács Patríciát (dr. Szatmári Dalma), mivel nagyon belezúgott a doktornőbe. A vacsora jól sikerül, és Dávid megcsókolja Dalmát. Ám a sete-suta egymásratalálás nem úgy sül el, ahogy mindenki szerette volna.

Tudtad? Carrie eredetileg szingli maradt volna a Szex és New Yorkban http://www.life.hu/intim/20160126-a-szex-es-new-york-sztarja-igazabol-szingli-maradt-volna-carrie-bradshaw-nincs-pasija.htmlA sorozat egyik alkotója szerint nem igazán mesébe illő véget terveztek a főszereplőnek, sőt, sokan nem is voltak megelégedve az utolsó évad befejező részeivel. IntimOrigoDebreczeni Zita havas tájakon romantikázik Giannivalhttp://www.life.hu/intim/20160126-debreczeni-zita-modell-szerelmesen-siklik-siel-a-havon-parjaval-giannival.htmlA modell ismét szerelmével kalandozik, ezúttal a pár a mediterrán életérzés helyett a havas lejtőket választotta. Intim--Cinthya Dictator furcsa szerelmi háromszögéről vallotthttp://www.life.hu/intim/20160125-cinthya-dictator-szerelmi-haromszogben-elt-az-elmult-evben.htmlA fotóslány szerelme soha nem csillapodott Varga Viktor iránt, de volt más férfi is, aki megdobogtatta a szívét. Intim--Celine Dion teljesen összetört férje temetésén - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160125-celine-dion-teljesen-osszetort-ferje-rene-angelil-temetesen.htmlCeline Dion élete legnehezebb időszakát éli, férje, René Angelil temetésén pedig már nem tudta tartani magát - a fotósok és a gyászoló rajongók szeme láttára teljesen összeomlott. Intim--Elképesztő dolgokat dugdosnak a sztriptízelők bugyijába - Vicces fotó! http://www.life.hu/intim/20160125-nem-konnyu-sztriptizlanynak-lenni-sajtos-szendvics-wc-kefe-kupon-landol-a-bugyiban.htmlA táncosok élete korántsem nevezhető könnyűnek és problémamentesnek. Akadnak olyan vendégek ugyanis, akik kicsit furcsán próbálnak fizetni egy-egy műsor után. Intim--"Majd hívlak!" - Az ígéret, amelyre aztán életünk végéig várhatunk vívóállásbanhttp://www.life.hu/intim/20160121-megyeri-zsuzsa-dora-parban-szep-szavak-nelkul-ezt-jelenti-a-majd-hivlak-igeret.htmlHatodikosok voltunk. Lacinak meleg, barna szeme volt, és sötétbarna haja. Együtt mentünk reggel iskolába, egymás mellett ültünk németórán (ha ötöst kaptam, megtapsolt), és együtt sétáltunk hazafelé is. Az általános iskolai ballagáson azonban úgy tűnt, a mi történetünk véget ér: ő balra, én jobbra. Se kép, se hang évekig, mígnem egyik nap a következő levél fogadott: „Lehet, hogy téged láttalak reggel a villamoson? És amúgy hogy telt az elmúlt 20 év?" IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.