Jennifer Garner meg akarja menteni a házasságát

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
házasság Ben Affleck Jennifer Garner kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és Ben Affleck kapcsolata júliusban zuhant mélypontra, azóta viszont többször is lehetett őket együtt látni. Jennifer most abban reménykedik, hogy még megmenthetik a házasságukat.

Jennifer Garner és Ben Affleck évekig tartó nyugalmas kapcsolatuk után júliusban robbantották a hírt, miszerint elválnak útjaik egymástól. A színész csalfasága okozta házasságuk megromlását, de a válási papírokat azóta sem adták be.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A párhoz közel álló személy szerint Jennifer most még reménykedik, és úgy gondolja, hogy van esélyük megmenteni a házasságukat - írja a Radar Online. A probléma csak az, hogy Ben nem osztja felesége véleményét.

A színész egyáltalán nem akarja rendbe tenni a kapcsolatukat a forrás szerint, de azért igyekszik tartózkodni a nyilvános megjelenésektől.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Csak fokozza Jennifer bizakodását, hogy nemrég egy közös kirándulásra is elmentek, ugyan a gyerekeikkel együtt. A bennfentes viszont úgy látja, hogy a családi programok idejére félreteszik a problémákat, és ez a felszínen működik is, de ettől még nem fog működni a kapcsolatuk.

5+1 dolog, amit érdemes tudnod, mielőtt randizol egy állandóan éhes lánnyalhttp://www.life.hu/intim/20160126-ezeket-erdemes-tudnod-mielott-randizol-egy-allandoan-ehes-lannyal.htmlNem kell virág a randira… csak csoki, és minden működni fog. Intim--Dúl a szerelem! Aleska összeköltözött a szerelmével http://www.life.hu/intim/20160127-aleska-osszekoltozott-a-gyermekevel-nagy-a-szerelem-a-tornasz-es-kedvese-kozott.htmlA szexi légtornász tavaly mutatta be először a nyilvánosságnak párját, akivel évek óta szoros barátságban álltak. Most úgy döntöttek, itt az ideje a közös életnek. IntimOrigoHoppá! Catherine Zeta-Jones elfelejtett melltartót húznihttp://www.life.hu/intim/20160127-catherine-zeta-jones-melltarto-nelkul-ment-egy-londoni-filmpremierre.htmlA gyönyörű színésznő a Dad's Army című film londoni premierjén jelent meg egy lenyűgöző ruhában, mely alá a jelek szerint Catherine Zeta-Jones elfelejtett melltartót húzni. Intim--Így csókolja Scherer Péter Kovács Patríciáthttp://www.life.hu/intim/20160126-scherer-peter-szinesz-es-kovacs-patricia-szineszno-csokja-az-rtl-klub-valotarsak-sorozataban.htmlA Válótársak első évadának utolsó epizódjában végre elcsattan a várva várt csók. Intim--Teljesen elolvadtunk: Megtaláltuk Dr. Mike utódját! http://www.life.hu/intim/20160126-holgyeim-ilyen-dogos-allatorvost-meg-nem-lattal-dr-mike-utodja-elkepesztoen-szexi-foto.htmlAzt gondoltuk, hogy a világ legszexibb egészségügyi dolgozójánál jobbat már nem találhatunk, hiszen így is nők millióinak szívét dobogtatja meg egyetlen fotójával. Azonban itt a trónbitorló! IntimOrigoTudtad? Carrie eredetileg szingli maradt volna a Szex és New Yorkban http://www.life.hu/intim/20160126-a-szex-es-new-york-sztarja-igazabol-szingli-maradt-volna-carrie-bradshaw-nincs-pasija.htmlA sorozat egyik alkotója szerint nem igazán mesébe illő véget terveztek a főszereplőnek, sőt, sokan nem is voltak megelégedve az utolsó évad befejező részeivel. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.