Agyalással még soha nem oldott meg senki semmit

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Időnként az emberek a zátonyra futott kapcsolataikról panaszkodnak, időnként pedig a kissé kényszeres, csip-csup hódításaikkal dicsekszenek, ami a hirtelen jött euforikus érzés után gyorsan elillan, mint a benzingőz.

Még akkor is, amikor az szikrával találkozott, ami egy pillanatra belobbantotta a lángot. Mindkét esetben predesztinált a boldogtalanság érzése. Az egyiknél a folyamatos hatáshelyzet miatt, a másiknál meg a csalódottság következtében.

Minthogy nincs jó, vagy rossz döntés, hiszen minden alkalommal a pillanatnyi képességeinknek és tudatállapotunknak megfelelően döntünk, cselekszünk, maradunk benne egy kapcsolatban, vagy éppen lépünk ki belőle, így kijelenthetjük, hogy bármi is történik, az okkal történik. Azt és ott meg kell éljük.

Forrás: Thinkstock

A szabad akarat nem azt jelenti, hogy mi határozzuk meg a végcélt, hanem azt, hogy kiválaszthatjuk az oda vezető utat, a földúttól a kerülőúton át az autópályáig.

Tehát van ráhatásunk az életünkre, viszont csak egyetlen módon. Lecsendesedett elmeállapotban. Ezért szánj időt az elmélkedésre. Ne az agyalásra, mert agyalással még soha nem oldott meg senki semmit. A békés csend állapotáról beszélek. Ebben az állapotban van lehetőséged arra, hogy megkapj minden támogatást. Sőt, még akkor se aggódj, amikor nem látod magad előtt Istent. Nem is láthatod, mert mögötted áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.