Szakított a barátod? 6 dolog, amit sose mondj neki!

Forrás: thinkstock -
szingli párkapcsolat tanács barátság szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A különválás mindig fájdalmas folyamat, mely sosem végződik könnyek nélkül. A Psychology Today egy rövid útmutatót készített a hat legidegesítőbb tanácsról, amit ilyen szituációban kapni szoktunk. Ha van szingli barátod, a következőkkel sose fáraszd!

Nem illettetek össze!

Köszi, de ezzel nem igazán segítesz senkinek. Csak az adott illető tudhatja, hogy számára mennyire felel meg az adott pasi/csaj. Ha meg újra összejönnek, csak még kínosabb lesz neked a dolog.

Ne aggódj, úgysem voltatok olyan sokáig együtt!

Lehet, hogy csak egy hónapig alkottak egy párt, de az nagyon mély volt érzelmileg. Szintén az előzőhöz, itt sem látsz bele a másik fejébe, így ne próbálj igazságot tenni.

A szakítás mindig fájdalmas. Vagy mégsem? Forrás: thinkstock

Nyugi! Fiatal vagy még

Hűha. Kinek mi a fiatal? Lehet, hogy valaki már 20 évesen készen érzi magát egy kapcsolatra, és érzelmileg is teljesen felkészült a dologra. A kort sose hozzuk szóba, mert erős frusztrációt kelthetünk az illetőben, főleg egy nőnél.

Nézegessünk Facebookon, hogy mit csinál!

Nem! Röviden, tömören. Ez a legrosszabb tanács. Miért nézegetnétek az exe oldalát, amikor biztos, hogy telepakolja olyan bejegyzésekkel, amivel idegesíteni próbálja a másikat. Nem jó ötlet, és csak gond lehet belőle. Kiszedni a követést, és csináljatok egy közös programot.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Istock_Oles

Ne változtass a külsődön, így is szép vagy!

Miért ne segíthetne egy új frizura? Vagy egy szép ruha? Ha erre van szüksége, és jobban érzi magát, akkor hajrá!

Most egy ideig maradj szingli, nincs randizás!

Miért ne lehetne? Sokaknak az segít ilyenkor, ha kicsit kimozdulnak a komfortzónájukból, és megismerkednek új emberekkel. Nem egyéjszakásra gondolunk, hanem egy-két közös találkára. Lehet, hogy az igazi pont ekkor toppan be.

A pasik is szenvednek bizony! Forrás: Youtube
Szexi fehérneműben pózolt Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/intim/20160128-cinthya-dictator-fotos-varga-viktor-parja-szexi-fehernemuben-pozolt.htmlA nádszálvékony lány nem rejti véka alá bájait és egy intim fotóval rukkolt elő. Intim--Feneketlen gyönyörbödönök: Te elnevezted már a nemi szerved?http://www.life.hu/intim/20160128-nemi-szerv-elnevezes.htmlMókus, kiscsibe, cicus, puni, odalent… - nők milliói illetik ilyen, és ehhez hasonló nevekkel a nemi szervüket. Míg a férfiak bátran beszélnek a péniszükről, a “vagina” máig tiltólistán van. IntimThinkstock5+1 dolog, amit érdemes tudnod, mielőtt randizol egy állandóan éhes lánnyalhttp://www.life.hu/intim/20160126-ezeket-erdemes-tudnod-mielott-randizol-egy-allandoan-ehes-lannyal.htmlNem kell virág a randira… csak csoki, és minden működni fog. Intim--Túl sok szelfit készítesz? Szakítás lehet a vége!http://www.life.hu/intim/20160127-sok-a-kozos-foto-facebookon-nem-biztos-hogy-sokaig-egyutt-maradtok-tanulmany.htmlEgy friss tanulmány szerint rossz ómen lehet, ha egy szerelmespár szinte elárasztja a közösségi oldalukat a közös képekkel. IntimThinkstockDúl a szerelem! Aleska összeköltözött a szerelmével http://www.life.hu/intim/20160127-aleska-osszekoltozott-a-gyermekevel-nagy-a-szerelem-a-tornasz-es-kedvese-kozott.htmlA szexi légtornász tavaly mutatta be először a nyilvánosságnak párját, akivel évek óta szoros barátságban álltak. Most úgy döntöttek, itt az ideje a közös életnek. IntimOrigoHoppá! Catherine Zeta-Jones elfelejtett melltartót húznihttp://www.life.hu/intim/20160127-catherine-zeta-jones-melltarto-nelkul-ment-egy-londoni-filmpremierre.htmlA gyönyörű színésznő a Dad's Army című film londoni premierjén jelent meg egy lenyűgöző ruhában, mely alá a jelek szerint Catherine Zeta-Jones elfelejtett melltartót húzni. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.