Mészáros Dóra ismét hatalmas melleket villantott - Micsoda fotó!

mell modell fotó szexi Mészáros Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A playmate legújabb fotója igazán felforrósítja a hangulatot még a leghidegebb időben is. 

Dóra egy igazán szexi fotóval kívánt szép napot a követőinek, akik persze örömmel fogadták a felvételt. Nem véletlen, hogy rengetegen követik a modell közösségi oldalait, hiszen rendszeresen megoszt magáról egy-egy igencsak pikáns fotót. A legutóbb például vizes hajjal, félmeztelenül mutatta meg magát az internet népének.

Mészáros Dóra így kíván jó reggelt! Forrás: Instagram/Mészáros Dóra
Céline Dion: “Soha nem fogok újra megházasodni”http://www.life.hu/intim/20160202-celine-dion-megfogadta-hogy-soha-nem-fog-meghazasodni.htmlAz énekesnő percekkel azután tette meg ezt a fogadalmat, hogy elbúcsúzott szeretett férjétől. René Angelil január 14-én adta fel a harcot a rákkal szemben. Intim--Klausmann Viktor: "Kinek mi köze a szexuális identitásomhoz?"http://www.life.hu/intim/20160201-klausmann-viktor-egykori-musorvezeto-nem-erti-miert-kerdeztek-nem-identitasarol.htmlAz egykori műsorvezető magyarázkodásra szorult. Az egyik magazinban megkérdezték tőle, hogy gyakran nézik-e őt melegnek. Viktor elmondta, mi lehet ennek a pletykának az alapja. Intim--23 évvel a válásuk után újra egymásra talált Roz és Ian Ellis http://www.life.hu/intim/20160201-roz-es-ian-ellis-23-evvel-a-valasuk-utan-ismet-osszehazasodnak.htmlRoz és Ian Ellis története meghatóbb, mint a romantikus filmek többsége. Nagy fellángolás volt a szerelmük, de 23 év után úgy érzeték, már nem az igazi. A pár szerelmi sztorija azonban itt még nem ért véget! IntimThinkstockKiderült, hol tartja majd esküvőjét Lady Gagahttp://www.life.hu/intim/20160129-lady-gaga-es-taylor-kinney-eskuvoi-helyszine-kideurlt.htmlAz énekesnő és dögös vőlegénye, Taylor Kinney állítólag mediterrán hangulatban képzelik el életük egyik legfontosabb ceremóniáját. Intim--Tangás fenekével csábít Doutzen Kroes - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160129-doutzen-kroes-tangas-fenekevel-csabit.htmlA szállodában töltött unalmas perceket ütötte el azzal Doutzen Kroes, hogy fehérneműben fotózgatta magát a tükörben. A szexi fotókat természetesen rajongóival is megosztotta a sztár. Intim--Napi sokk: Csipkebugyi férfiaknak? http://www.life.hu/intim/20160129-csipke-fehernemu-ferfiaknak-ilyen-vicces-ruhadarabokat-meg-nem-lattal-foto.htmlKözeledik a Valentin-nap. Persze ilyenkor számtalan szexinek vallott, valójában roppant kínos termék kerül a boltok polcaira. A férfiaknak készült csipkebugyi nevetséges, vagy inkább izgató? IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.