Debreczeni Zita lélegzetelállító fotót készített Adáról

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
fotó szexi dögös Debreczeni Zita Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető dekoltázsát és vadító tekintetét is sikerült megörökítenie az egykori modellnek, aki már egy jó ideje a kamera mögött tevékenykedik. A gyönyörű fotótól elakad a szavunk!

Adáról ritkán látni ennyire dögös fotót, de most az RTL egykori műsorvezetője megmutatta a szexi oldalát is. Ugyan sokszor posztol magáról képeket, akár bikiniben is, de ez most más. Lágyan lehulló hullámok és vadító vörös ajkak teszik a fotót még csábosabbá. Hiába visel mindeközben pulcsit Ada, így is elképesztően vonzó!

Forró szexfogások a Valentin-napi étlaprólhttp://www.life.hu/intim/20160203-forro-szexfogasok-valentin-napra-ezekkel-orvendeztesd-meg-a-parodat.htmlVasárnap végre Valentin-nap, nem csoda, hogy jó ideje a szerelmesek napja tartja lázban a világot. Van, aki szuper programokkal készül, aki dögös meglepetésekkel áll elő, és olyan pár is akad, aki intim bevásárlásra indul a Bálint nap apropóján. Nálatok mi lesz a menü? IntimThinkstockKényszerszinglik: Amikor a férfiak hűségesek lennének, csak a nők miatt nem azokhttp://www.life.hu/intim/20160209-pilat-gabor-ferfinak-lenni-a-noert-erdemes-nonek-pedig-a-ferfiert.htmlMostanában mindenhol az elférfiasodott nőkről és az elnőiesedett férfiakról hallani. Mindkét nem tökéletes önigazolásaitól zsong a fül. IntimThinkstockSzupererotikus kütyük Valentinre, és az év többi napjára is (18+)http://www.life.hu/intim/20160203-szexkutyuk-valentin-napra-ajandekba-dildok-es-egyeb-apro-kincsek.htmlFergeteges randihelyszíneket már ajánlottunk az idei Valentin-napra, sőt még olyan szetteket is összegyűjtöttünk, amelyekkel tutira nem lőhetsz mellé ezen az ünnepen. Vagyis ha már megvan a program, és az is, mit viselsz majd, ideje, hogy intim bevásárlásra indulj! Intim--L.L. Junior: "Nem fogok egy papír miatt elköteleződni"http://www.life.hu/intim/20160209-l-l-junior-rapper-a-papir-miatt-nem-fogja-felesegul-venni-parjat.htmlA rapper azt mondta, gyakran kérdezik tőle, miért nem veszi el feleségül gyermekei anyját, Csillát. A zenész úgy fogalmazott, nem tudja, miért kéne elvennie... Intim--Tévéinterjú közben tették közszemlére a péniszét, most perel http://www.life.hu/intim/20160209-kiirtak-a-nevet-a-peniszevel-megzsarolt-fiunak-most-perli-a-tevecsatornat.htmlAz ügy még két évvel ezelőtt történt, amikor Colorado egyik tévécsatornája interjút készített egy 14 éves fiúval, akit korábban azért zaklattak, mert több fotót is lőtt a nemi szervéről. Intim--7 évvel felesége halála után rátalált a szerelem Liam Neesonrahttp://www.life.hu/intim/20160209-liam-neeson-szinesz-7-evvel-felesege-halala-utan-egy-titokzatos-hires-novel-randizik.htmlA színész nem volt hajlandó elárulni választottja nevét, de azt igen, hogy mivel tervezi meglepni az állítólag iszonyú híres szíve hölgyét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.