Szétszakították őket, 70 év után újra egymásra találtak

videó találkozás szerelem világháború pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 93 éves Norwood Thomas és a 88 éves Joyce Durrant Morris még 1944-ben ismerkedtek meg egymással Londonban. A párt elszakította egymástól a második világháború, most viszont újra egymásra találtak. 

A szerelmesek nem sokkal a normandiai partraszállás előtt találkoztak, és hónapokig miden idejüket együtt töltötték. Egy idő után azonban Thomast ejtőernyős bevetésre hívták, így el kellett hagynia Joycet. Ekkor megszakadt köztük a kapcsolat, és csak most, hetven év után találkozhattak újra - írja a Mashable.

A nő ennyi év után a fiát kérte meg, hogy segítsen megkeresni a férfit az interneten. Miután sikerült, először Skype-on beszéltek egymással, majd 16 órás repülőút után személyesen is összefuthattak. Ma már mindkettőjüknek saját családja van, bár egyikük sem házas. Thomas azt nyilatkozta, hogy még ma is teljesen odavan egykori szerelme mosolyáért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.