Vin Diesel férfiasságát csak egy vékony textil takarja - Fotó!

fotó szexi Valentin-nap félmeztelen Vin Diesel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem ünnepén a legtöbb világsztár kedvesének egy-egy kisebb ajándékkal készült. A színész is kitett magáért, és még a textilt is ledobta a hatás kedvéért.

A Halálos iramban sztárja lefotózta, hogy milyen különlegeséggel várja haza a párját Valentin-napon. A 48 éves Diesel mindössze egy törölközővel takarta el a férfiasságát, és egy hatalmas rózsacsokrot készített az asztalra. Melyik nő ne örülne egy ilyen meglepetésnek?

Forrás: Instagram/vindiesel

Vin Diesel így babusgatja kislányát

Elbűvölő fotót tett közzé a hivatalos rajongói oldalán a világhírű színész. Vin Diesel a kislányával, Pauline-nal cukiskodik. Fotó!
II. János Pál férjes asszonnyal váltott intim levelekethttp://www.life.hu/intim/20160215-ii-janos-pal-30-evig-folytatott-intim-levelezest-egy-ferjes-asszonnyal.htmlTöbb száz levél bizonyítja, hogy az egykori pápa nagyon szoros viszonyba került egy nővel. 30 éven át tartották a kapcsolatot. Intim--Happy Valentine: David Beckham az alábbi nyalánkságokkal kedveskedett Victóriánakhttp://www.life.hu/intim/20160214-david-beckham-edes-ajandekokkal-lepte-meg-kedveset-victoria-backhamet.htmlKözel 20 éve nézzük tétlenül, hogy Victoria Beckham milyen szerencsés nő. Nos, a mai is egy ilyen nap.IntimOrigoNyári Edit dekoltázsával hozta el a nyarat a Story-gálára: Micsoda idomok!http://www.life.hu/intim/20160214-nyari-edit-enekesno-nyari-aliz-testvere-csodas-dekoltazst-villantott-a-story-galan.htmlKorábbi cikkünkben összegyűjtöttük ugyan a Story-gála legszebb celebdekoltázsait, akkor azonban még nem láttuk ezt a Nyári családról készült fotót. És így persze nem is tudhattuk, hogy bizony Nyári Edit is közszemlére tette, amit kellett. Pedig így történt. Intim--Melyik Jóbarátok-szereplő illik hozzád? Teszteld!http://www.life.hu/intim/20160209-melyik-jobaratok-szereplo-illik-hozzad-teszt.htmlNéhány egyszerű kérdés, és máris megtudhatod, melyik Jóbarátok szereplő lenne számodra az ideális társ. IntimOrigoSophie Marceau egy 11 évvel fiatalabb férfit szeret?http://www.life.hu/intim/20160212-sophie-marceau-egy-francia-sefet-szeret-uj-parja-tizenegy-evvel-fiatalabb-mint-o.htmlA gyönyörű színésznő a hírek szerint még csak randevúzgat a francia sztárséffel, de már most rabul ejtette a szívét. Intim--Varga Viktor Cinthyáról: „ő az ideális nő és társ az életemre"http://www.life.hu/intim/20160212-varga-viktor-enekes-kedveserol-cinthya-dictartorrol-azt-mondta-o-az-idealis-no-es-tars-az-eleteben.htmlAz énekes bevallotta, hogy az egymás iránt érzett érzéseik Cinthya Dictatorral örökké fognak tartani, csak azt nem tudják, hogy az együttlétet fel tudják el vállalni, elviselik-e egymást. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.