Érmek, érdemek és érzékiség: Ők minden idők legszexisebb sportolónői

tél2016 télisport Lindsey Vonn Jakabos Zsuzsanna Serena Williams Jamie Anderson Szvetlana Horkina Amy Acuff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki imád ismert, sikeres, és nem utolsó sorban dögös sportolókban gyönyörködni. Legutóbb az ESPN magazin különszámában láthattunk hivatásos sportembereket, aki ruha nélkül mutatták meg tökéletes idomaikat. Decemberben pedig néhány bevállalós lengyel sportoló állt össze, és feldte fel csodás testét egy jótékony célra készült naptárhoz. Most egy hasonló összeállítást készítettünk, minden idők legszexisebb sportolónőit szedtük csokorba, azzal a különbséggel, hogy a hölgyek nálunk ruhában lesznek. Legalábbis a legtöbbször.

1. Jakabos Zsuzsanna

Nyilván mindenki emlékszik még arra, hogy 2012-ben, a Londoni Olimpiai Játékok idején az amerikai COED magazin teljesen rákattant Jakabos Zsuzsannára, az akkor 23 éves magyar úszónőre. A lap őt nevezte minden idők legszebb olimpiai sportolójának.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Cikkükben így írtak róla:

Zsuzsának a londoni a harmadik olimpiája volt, de a magazin csak akkor figyelt fel a magas, nyúlánk, és nagyon szép arcú, pécsi úszólányra. Így házibajnokságunkban egyértelműen a 26 esztendős Jakabos Zsuzsa a legszexisebb magyar sportolónő.

2. Jamie Anderson

Jamie-t a 2014. évi téli olimpiai játékok egyik legszebb és legsikeresebb snowboardos leányaként ismerhettünk meg. Bája és érdemei mellett pedig leginkább akkor hívta fel magára a figyelmet, hogy egy interjúban arról beszélt, milyen elképesztő intenzitással tindereznek körülötte az olimpiai falu lakói.

Forrás: AFP/Javier Soriano

A fiatal sportoló, aki egyébként Amerikában boldog párkapcsolatban élt akkor a barátjával, a US Weekly-nek úgy nyilatkozott, hogy bizony nem is volt rossz a felhozatal Szocsiban, így pedig nem meglepő, hogy a sporolók úgy tindereztek, mintha nem lenne holnap.

3. Amy Acuff

Korábban az Origo készített összeállítást olyan meztelen olimpikonokról, akik ledobták a texilt a nyuszis magazinban. Felsorolásukban az immáron 40 éves Amy Acuff, a legtöbb olimpián elindult versenyzőnő is szerepelt.

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

A texasi születésű magasugrónő 1996 és 2008 között négy olimpián vett részt, legjobb eredményét Athénban érte el, ahol negyedik lett, egyéni csúcsa 2 méter 1 centi.

Szintén 2004-ben mutatta meg a meztelen valóságot, abban az évben ez volt az egyik legtöbb példányszámban eladott lapszám.

Forrás: Playboy

4. Szvetlana Horkina

Ha már nyuszik, akkor muszáj megemlíteni a Magyarországon is jól ismert orosz tornászt, Szvetlana Horkinát is, aki, mint ismeretes, a meztelenül fotózott legeredményesebb sportoló cím büszke tulajdonosa.

Horkina hétszeres olimpiai érmes (két arany, négy ezüst, egy bronz), a világbajnokságokon azonban kilenc arany-, nyolc ezüst- és három bronzérmet nyert.

Forrás: Northfoto

Minden idők egyik legjobb tornásza pályafutása befejezése után politikai karrierbe kezdett, 2007 óta az Egységes Oroszország pártjával az orosz parlament tagja.

5. Serena Williams

A világelső teniszezőnő, aki legutóbb hatodik címét szerezte meg Wimbledonban, augusztusban a New York Magazine számára készült fotózásáról tett fel néhány képet követőinek, amelyeken szépen látszik, milyen gondosan melegített be a spárgájához.

Nyilván ő sem maradhatott ki a listánkból:

Forrás: Instagram/Serena Williams

Serena Williamstől nem meglepő, hogy ilyen képet is bevállal, hiszen nem arról híres, hogy felülne az élcelődéseknek, ha kell vissza is vág a testét bíráló, rosszindulatú kommenteknek.

Serena Williams büszkén vállalja idomait Forrás: Instagram/ Serena Williams

+1: Lindsey Vonn

Természetesen nem maradhat ki az olimpiai bajnok Lindsey Vonn sem, aki kiváló alpesisíző, és aki a fényképezőgép előtt is jól érzi magát.

A 31 éves olimpiai bajnok, négyszeres összetett Világkupa-győztes sportolónő, Tiger Woods golfozó korábbi szerelme igent mondott a Sports Illustrated kérésére, és a magazin bikinis Swimsuit kiadványában olyan fotók jelentek meg róla, amelyen a fürdőruháját testfestéssel helyettesítették. A képekből itt kaphatsz ízelítőt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.