Eljátszotta a modell: Így élveznek a különböző nemzetek női

szex nemzet Jordan Carver orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatalmas keblekkel rendelkező szőkeség kihasználva a sztereotípiákat bemutatta, hogyan élveznek el a különböző nemzetek hölgyei.

Jordan Carver puszta mókázásból a hátára feküdt, és eljátszotta, hogy a különböző országokban hogyan élik meg a nők az orgazmust. Be is öltözött, és még egy-két szót is elsajátított, valamint az akcentust is megpróbálta utánozni. Sajnos a magyarok kimaradtak, de megnézhetjük, hogyan élveznek el az oroszok, olaszok vagy éppen a franciák.

Chrissy Teigen testét csak egy kis festék takartahttp://www.life.hu/intim/20160216-chrissy-teigen-modell-levetkozott-a-sports-illustrated-magazinnak.htmlA dögös modell a Soprts Illustrated magazinnak dobta le magáról az összes textilt! Intim--Emily Ratajkowski meztelen képe felforrósítja a reggelthttp://www.life.hu/intim/20160216-emily-ratajkowski-puceron-fotozkodott-az-erkelyen.htmlA modell nagyon szereti mutogatni magát, ami nem is csoda, hiszen teljesen tökéletes és formás teste van. Most ismét teljesen pucéron fotózkodott követői nagy örömére. Intim--A férfiak egyenesen menekülnek Medveczky Ilonátólhttp://www.life.hu/intim/20160216-medveczky-ilona-megremiti-a-ferfiakat-akik-menekulnek-tole.htmlHiába töltötte már be a 74. életévét, még mindig egy igazi díva. Határozott, és kirobbanó formában van, ami viszont elijeszti a férfiakat. Intim--Ilyen a legvadabb éjszakai klubok titkos világahttp://www.life.hu/intim/20160215-ben-hopper-fotosorozata-a-londoni-ejszakai-elet-szurrealis-vilagarol.htmlBuja, erotikától túlfűtött világra nyit kaput a fotósorozat. Egy olyan helyre, ami egészen eddig a hétköznapi emberek szeme elől rejtve volt. Intim--Gwyneth Paltrow rendkívül jó kapcsolatban van exférjével http://www.life.hu/intim/20160215-gwyneth-paltrow-es-chris-martin-kapcsolata-a-valas-utan-is-nagyon-jo.htmlA színésznő édesanyja árulta el, hogy lánya és Chris Martin kapcsolata a válás után is barátságos maradt! Intim--Leonardo DiCaprio és Maggie Smith csókjánál nincs cukibbhttp://www.life.hu/intim/20160215-leonardo-dicaprio-lekapta-a-harry-potter-filmek-sztarjat-maggie-smith-meglepodott-video.htmlA két színész a hétvégén megrendezett BAFTA-gálán futott össze, ahol persze egy hatalmas cuppanós puszi is belefért a műsorba. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.