Egy magazin címlapján kérte meg barátnője kezét

Forrás: OBSMAGAZINE Photo BY DAVINA MERCHANT -
feleség lánykérés eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg videó terjed a neten bizarr, vagy épp kreatív lánykérésekről, így felvetődik a kérdés, hogy jó-e, ha egy ilyen intim pillanatot megosztunk az egész világgal?! Erre a kérdésre egy brit férfi tuti nemet mondana, ő ugyanis egy magazin címlapján kérte meg a barátnője kezét.

A brit James Greig úgy gondolta, nem is választhatna jobb platformot a lánykérésre, mint az Observer Magazine címlapját. A barátnője, Katie Moore Valentin-napon kapta kézbe a magazint egy pezsgő és reggeli társaságában, és

mindenki megnyugodhat: igent mondott!

Ez aztán a kreatív lánykérés Forrás: OBSMAGAZINE Photo BY DAVINA MERCHANT

James és Katie még New Yorkban találkozott, sokáig távkapcsolatban éltek, míg Katie eldönötte, hogy szerelméért Londonba költözik. És úgy tűnik jól tette, ugyanis ma már egy jegygyűrű fityeg az ujján - írja a Mashable.

Nem minden lánykérés végződik happy enndel

A férfi meg akarta kérni a párja a kezét, de időközben tudomására jutott, hogy a nő többször is megcsalta őt egy bizonyos Thomas Roo nevű illetővel. A lánykérésből így bosszúhadjárat lett.

Teljes cikkünket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.