Néha egy bárpultnál már a rendelés közben is olyan szavak hangzanak el, hogy alaposan belepirulhat(na) az ember - és nyilván pont ez a cél. A legpikánsabb koktéloknak jártunk utána.

Sex On The Beach

Az egyik legismertebb huncut nevű koktél, azaz Szex A Strandon, amit szinte minden hazai szórakozóhely is tart az itallapján, és ami tényleg egy trópusi tengerparti kaland hangulatát idézi az ízével. Nem kell hozzá más, mint 4 cl vodka, 2,5 cl barackos vodka vagy barackpálinka, 8 cl narancslé és 5 cl áfonyalé.

Forrás: Thinkstock

Orgazmus

„Szeretnék egy Orgazmust!" A koktél, amit valószínűleg azért találtak ki, hogy már a rendeléssel zavarba hozhassanak minden hölgyvendéget, és érdekes beszélgetések indulhassanak el. Hogy az íze tényleg olyan-e, mint az orgazmusé, azt mindenki döntse el maga, mindenesetre kókuszlikőr, amarettólikőr, Baileys és tejszín összekeverésével állítható elő.

A haladók számára pedig létezik egy Screaming Orgasm (Sikítós Orgazmus) koktél is, amely vodkát, amarettót, narancslikőrt, kakaószirupot és tejszínt tartalmaz.

Redhead Slut

Azaz Vörös Céda. Nálunk kevésbé ismert, de Amerikában különösen kedvelt az egyetemisták körében, vélhetően leginkább a neve és a magas hatásfoka révén. Pedig az egyik összetevője ráadásul olyan, amiből mi sokkal jobban állunk, hisz mennyivel finomabb egy jó barackpálinka, mint az őszibarackschnaps. Ehhez már csak áfonyalevet és Jägermeistert kell adnunk 1-1-1 arányban, és már kész is az ütős, vörös színű koktél.

Forrás: Thinkstock

Angel's Tit

Ha cseresznyelikőrt tejszínnel keverve szolgálnak fel, az italt pedig egy szem cseresznyével díszítik egy kerek pohárban, az a maga enyhén rózsaszínes fehérségével és a közepén a piros pöttyel úgy fog kinézni, mint egy női mell. Méghozzá egy különösen hamvas és finom női mell, innen a neve, amit magyarra leginkább Angyalcsöcsként lehetne fordítani.

Piña Colada

Oké, ennek a nagyon közismert alapkoktélnak a neve inkább csak a magyar fül számára szolgál szexuális áthallásokkal, de az íze tényleg játékosan pajzán. Rum, kókuszlikőr, tejszín, ananászlé és ananászdarabok kellenek hozzá, plusz némi törtjég, ha túl forró hangulatba kerülnél tőle.

Forrás: Thinkstock

Blow Job

A koktél, amelynek a neve szopást jelent, noha eredetiben azért ennyire nem direkt a szó (csak a jelentése). Kávélikőrre kell Baileyst önteni hozzá, a tetejére pedig jó sok tejszínhab kerül. Mindez egy felespohárban, ja és kéz használata nélkül kell meginni.

Hm, vajon miért hívják így?

Parti a szádban

Akár az előző koktél nevének szinonimája is lehetne ez az elnevezés, de a két ital teljesen másképp néz ki, és más a hatásmechanizmusa is. Egy jó kis szájbeli partihoz a pohár szélét be kell kenni citromlével, majd pattogós cukorkába forgatni. Ezután jöhet bele 1 rész vodka, 1 rész gránátalmalé, 2 rész citromos szóda, és máris garantált az ajakbizsergető élmény.