Nemcsák Károly felesége nem mond rosszat a férjére

Forrás: MTI -
házasság válás Darvasi Ilona Nemcsák Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Darvasi Ilona a Turay Ida Színház faliújságján tisztázta a kollégáival házassági problémáját. Ám ezen kívül úgy tűnik, hogy méltósággal viseli és viselte házasságának válságát. 

Nemcsák Károly és felesége, Darvasi Ilona állítólag a válást fontolgatják. Az álompárként emlegetett házaspár 20 évvel ezelőtt mondta ki egymásnak a boldogító igent, ám a hírek szerint

Ilona nemrég elköltözött a családi házból.

Forrás: MTI/Varga György

A művésznő, aki a Turay Ida Színház igazgatója, hogy elejét vegye az üres pletykáknak kitűzte a szakításukról szóló eddig megjelent cikkeket a színház belső faliújságára, az azokhoz fűzött észrevételeivel együtt, melyeket kizárólag a színház dolgozói és művészei láthattak - írja a Bors, a színház egyik bennfentesének állításaira hivatkozva.

"Ilona elejét akarta venni a folyosói pletykáknak és ő maga tette ki a cikkeket, melyekre néhány észrevételt is írt. Ebben részben megerősítette, másrészt pedig cáfolta a róluk megjelent információkat "– avatta be a lapot a bennfentes.

20 év házasság után különköltözött Nemcsák Károly és Darvasi Ilona Forrás: MTI

A színház dolgozója azt is hozzátette, hogy "Már egy éve hallani lehetett, hogy Nemcsák Károly a József Attila Színházban párhuzamos kapcsolatot folytat. Mindez a direktorasszonyon nem látszott, méltósággal viselte és viseli házasságának válságát. Csak annyit lehetett látni, hogy nem jelent meg egyetlen bemutatón, rendezvényen sem a József Attilában, míg Nemcsák Károly ott volt a Turay Ida Színház premierjein."

A lap ezzel kapcsolatban megkereste a művésznőt is, aki a következőket nyilatkozta: "A történtek ellenére is tisztelem a férjemet, és nem fogom bepiszkolni az együtt töltött húsz évet, ezért nem szeretnék nyilatkozni a kettőnk dolgáról."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.