fehérnemű Zséda fotó szexi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem tartozik azok közé, aki lépten-nyomon közszemlére teszik a bájaikat. Ezúttal kivételt tett, és megmutatta magát a rajongóinak. 

Tökéletes smink és természetes külső: Zsédenyi Adrienn még mindig csúcsformában van. Ettől a fehérneműs fotójától leesett az állunk, és nem csak nekünk. A követői közül a poszt alatt többen is megjegyezték, hogy szerintük a sztár még sosem volt ennyire szexi!

Jó hétvégét Nektek!Egy pillanat, ami átmelegít...Szánj időt magadra és kényeztesd az érzékeidet...

Közzétette: Zséda Official Fan Club2016. március 4.
Pucér testek ekkora összhangban még nem voltak a természettelhttp://www.life.hu/intim/20160305-eleanor-hardwick-rachel-hardwick-es-chrissie-white-fotosorozattal-meztelenul-kerultek-kozelebb-a.htmlA három művész közelebb szeretett volna kerülni az őket körülvevő, csodálatos világhoz, ezért úgy döntöttek, meztelen testükön keresztül lépnek kapcsolatba az anyafölddel. IntimOrigoEljegyezték Katie Holmest?http://www.life.hu/intim/20160305-katie-holmes-szinesznot-eljegyezte-jamie-foxx-szinesz.htmlEgy egyszerű, ám gyönyörű karikagyűrűvel a gyűrűsujján lépett a minap a vörös szőnyegre a színésznő. Intim--Palvin Barbi pucéran mond köszönetet a rajongóinakhttp://www.life.hu/intim/20160304-palvin-barbi-elerte-a-3-millio-kovetot-amit-egy-pucer-keppel-koszont-meg.htmlA magyar modell egy újabb mérföldkövet lépett át. Insatgram-oldalán elérte a 3 millió követőt, amit méltó módon, azaz ruha nélkül köszönt meg.IntimOrigo5 meglepő tény, amit nem tudtál az orgazmusrólhttp://www.life.hu/intim/20160304-5-teny-amit-nem-tudtal-az-orgazmusrol.htmlMegnövekedett pluzusszám és felgyorsult légzés - a brit egészségügyi szolgálat (NHS) szerint ezeket tapasztalhatják azok, akik elélveznek. Pedig ezek mellett az orgazmus számos más hatással rendelkezik: íme 5 közülük, amelyekről valószínűleg még sosem hallottál. Intim--16 évvel fiatalabb kollégájába szeretett bele Polyák Lillahttp://www.life.hu/intim/20160304-polyak-lilla-homonnay-zsolt-utan-gomori-andras-mateba-szeretett-bele-a-budapesti-operettszinhazban.htmlAhogy megírtuk, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt néhány hónapja bejelentették, tönkrement a házasságuk. Most pedig már azt is lehet tudni, a szép színésznőnek új kapcsolata van, a Budapesti Operettszínház próbáin kollégájába, a nála tizenhat évvel fiatalabb, 23 éves Gömöri András Mátéba szeretett bele. Intim--Kulcsár Edinának egy titokzatos férfi segítetthttp://www.life.hu/intim/20160303-kulcsar-edinat-szepsegkiralynot-egy-titokzatos-ferfi-segitette-reggeli-keszulodeseben.htmlA gyönyörű szépségkirálynőnek eltört a karja, így titokzatos lovagja segítette ki a reggeli készülődésnél. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.