Ezért akar válni Julia Roberts

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Julia Roberts házasság válság válás Danny Moder megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és férje 2002 óta házasok, ám mostanában nem túl felhőtlen a kapcsolatuk. Bár úgy tűnt, rendezni tudják a viszonyukat, Julia Roberts most mégis válni akar.

A 48 éves Julia Roberts kapcsolata rengeteg hullámvölgyön van túl. Hiába nyilatkozott néhány hónapja a boldog házasság titkáról, nagy úgy tűnik, a sajátját mégsem tudja megmenteni.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Férjével karácsony óta feltűnően kerülik, hogy együtt jelenjenek meg nyilvános eseményeken, egy közeli barátjuk pedig most kitálalt ennek okáról az Ok! magazinnak. A forrás szerint Julia már egy jó ideje nem él együtt Danny Moder rendezővel. A színésznő állítólag egy percet sem bír már ki párja mellett, ugyanis Julia azt feltételezi, hogy férje megcsalja őt.

Jula Roberts és férje, Danny Moder Forrás: AFP/David Buchan

A barát szerint, ugyan bizonyítéka nincs rá a színésznőnek, de mégis szeretne mihamarabb és titokban kilépni a kapcsolatból, hogy megkímélje gyerekeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.