Emily Ratajkowski meztelenül, tanácstalanul pózol a tükör előtt

Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski -
tükör meztelen szelfi Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell nagy bajban volt a napokban, hiszen nem tudta eldönteni, mit is viseljen. Kétségbeeséséről egy meztelen szelfivel tájékoztatta rajongóit.

Lehet, hogy Kim Kardashian inspirálta ezúttal a modellt, hiszen a tükörből fényképezte a meztelen fotóját, de azon sem lepődnénk meg, ha magától találta volna ki. A modell igazából elég ritkán látható felöltözve, előszeretettel mutatja meg magát teljesen pucéran. Emily ezúttal egy párizsi divatbemutatóra készült, de nem tudta eldönteni, hogy mit viseljen.

Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski

A fotók tanúsága szerint végül szerencsére sikerült felöltöznie.

Forrás: AFP/Martin Bureau
Pszichopaták magasiskolája – Ezért kellenek a nőknek a rosszfiúk, a férfiaknak meg a rosszlányokhttp://www.life.hu/intim/20160308-miert-kellenek-a-noknek-a-rosszfiuk-illetve-ferfiaknak-a-rosszlanyok.htmlRosszfiúknak és rosszlányoknak nevezhetnénk azokat a gyakran küllemükben vonzó, kívánatos embereket, akik a rövid és intenzív kampányidőszak után rendre átvernek, megcsalnak, testileg és/vagy lelkileg kihasználnak, de egy biztos, érzelmi romokat hagynak maguk után. IntimThinkstockEgy szál fehérneműben vonaglik az elképesztően dögös Irina Shaykhttp://www.life.hu/intim/20160309-irina-shayk-modell-egy-szal-fehernemuben-vonaglik-legujabb-reklamvideojaban.htmlAz orosz származású modell ezúttal fekete-fehérben mutatja meg bájait egy nagyon szexire sikerült videóban. Intim--Furcsa időzítés! Liv Tyler intim képet posztolt Ben Affleckrőlhttp://www.life.hu/intim/20160309-liv-tyler-intim-kozos-kepet-tett-kozze-ben-affleckrol.htmlA két színész 1998-ban szerepelt együtt a kultikus Armageddonban. Liv valamiért éppen most emlékszik vissza azokra az időkre. Intim--Selena Gomez bugyit villantott - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160309-selena-gomez-megmutatta-a-fehernemujet-nezd-meg-kozelebbrol-a-sztar-bugyijat.htmlAz énekesnő a párizsi divathéten van éppen, ahol egy szexi fekete ruhában villantott bugyit. Intim--A legnagyobb sztárok vallottak a szakításukról: “K**rvára kicsinált”http://www.life.hu/intim/20160309-igy-nyilatkoztak-egykor-a-sztarok-a-fajdalmas-szakitasukrol.htmlAz ismertség nem menti meg a szívet a fájdalomtól, és a szomorúságtól. A sztárok viszont sokszor mosolyogva sírnak, hiszen nem engedhetik el magukat még akkor sem, ha nagyon nehéz időszakon mennek keresztül. IntimAFPBen Affleck bedühödött! Jennifer Garner a kitárulkozásával kihúzta a gyufáthttp://www.life.hu/intim/20160309-ben-affleck-duhos-exere-jennifer-garnerre-annak-interjuja-miatt.htmlA színész és exe egy ideig teljesen megbíztak egymásban, és támogatták is a másikat szétválásuk ellenére, de a békének most vége, és úgy tűnik, éppen Jennifer miatt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.