Amire a figyelmedet irányítod, az teremtődik - Ennyi lenne az egész?

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat érzelmek kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap egy érdeklődőnek tűnő kérdést tett fel nekem valaki: "Láttam, hogy már több tízezren vannak az oldalon. Ennyi elkeseredett ember van?"

"Nem, ennyi ember van, aki szeretné jobbá tenni az életét és a párkapcsolatát. Te velünk vagy?" -válaszoltam.

Forrás: Thinkstock

Tudjátok, a látszat néha csal, mint a tanmesében...

Egy kismadár délre repült, amikor beköszöntött a tél. Annyira hideg volt, hogy repülés közben a madár megdermedt, és a földre zuhant egy mezőn. Ahogy ott feküdt, arra jött egy tehén és rápottyantott némi ürüléket...

A dermedt madár ott feküdt a meleg bélsárban, és kezdett felmelegedni tőle. Csak feküdt a melegben és olyan boldog volt, hogy énekelni kezdett. Arra jött egy macska, aki meghallotta a madáréneket. Követte a hangot és eljutott a madárhoz, aki a tehéntrágyában feküdt. A macska azonnal kiásta a madarat és megette.

A történet tanulságai:

1. Nem mindenki az ellenséged, aki bennehagy a szarban. Néha célravezető ha a "be nem avatkozás" törvényét követed, így segítesz a legjobban másokon, és van, hogy így tud a leghatékonyabban segíteni Neked más.

2. Nem mindenki a barátod, aki kiránt a szarból. Még egy párkapcsolatban is van olyan, hogy valaki EGO motivált szándékkal segít a másikon, hogy később a fejére olvashassa a segítséget, esetleg leértékelje a társát.

3. Ha nyakig ülsz a szarban, akkor a legjobb, ha befogod a szád, de legfőképpen nem panaszkodsz.

Forrás: Thinkstock

Márcsak azért sem, mert a kimondott szónak ereje van, és amire a figyelmedet irányítod, az teremtődik.

A szerzőről

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.