Ben Affleck után az öccse is beadta a válópert

házasság válás színész Ben Affleck Casey Affleck
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillagok között sztárja, Casey Affleck felbontotta a közel 10 éves házasságát. A jelek szerint a színész nemcsak a karrierben, de a magánéletben is követte bátyja példáját. 

Tavaly bombaként robbant a hír, hogy Ben Affleck és Jennifer Garner házassága véget ért, méghozzá a férj csalfasága miatt. A pár a hírek szerint békében vált el egymástól, és a mai napig jó viszont ápolnak. A Batman sztárjának öccse szintén beadta a válási papírokat, és már külön is költözött a családjától - írja a Huffingtonpost.

Casey Affleck és Summer Phoenix Forrás: AFP/2013 Getty Images/Jesse Grant

Summer Phoenixet és Casey Affleck házassága alatt két kisfiúk született: a jelenleg 11 éves Indiana és a 8 esztendős Atticus. A lap szerint itt nem a megcsalás a válás oka, hanem az elhidegülés.

Az extrovertáltak többet, az introvertáltak jobban szexelnekhttp://www.life.hu/intim/20160320-az-extrovertaltak-tobbet-az-introvertaltak-jobban-szexelnek.html Az extrovertált nők havonta 7,5-ször szexelnek átlagosan, míg az introvertálak körében ez a szám 3,1 körül alakul. Egy korábbi kutatás azonban azt mutatja, hogy az introvertáltak viszont jobb szeretők.IntimThinkstockMíg a barátsághoz kell a beleegyezésed, addig a szerelem nem kérdez semmithttp://www.life.hu/intim/20160314-pilat-gabor-a-baratsaghoz-kell-a-beleegyezesed-a-szerelem-nem-kerdez.htmlAz emberek a szerelem mágikus hatása alatt sok olyan dolgot tesznek meg a másikért állítólag szeretetből, amit a kapcsolat későbbi éveiben vagy a házasságban nem. A szerelmet gyakran nem a szeretet váltja fel, hanem a másik bírálata. A szeretetet nem lehet megkövetelni, de gyakorolni annál inkább. IntimThinkstockCicciolina: "Akár egy csúnya férfiba is bele tudnék szeretni"http://www.life.hu/intim/20160318-cicciolina-expornosztar-elarulta-milyen-szamara-az-idealis-pasi.htmlA nyugdíjba vonult pornósztár 64 évesen is vágyik a szerelemre, és határozott elképzelése van arról, milyen társ illene hozzá. IntimFotó: Szabó Balázs/Life.huÚj szerelme mentette meg Gwen Stefanithttp://www.life.hu/intim/20160316-gwen-stefani-enekesnonek-uj-szerelme-blake-shelton-segitett-atveszelni-a-valasat.htmlA No Doubt énekesnője rengeteget köszönhet új párjának, Blake Sheltonnak, aki elmondása szerint sokat segített neki a válását követő nehéz időszakban. Intim--VV Kinga nem menyasszony többéhttp://www.life.hu/intim/20160316-vv-kinga-es-szerelme-felbontottak-az-eljegyzest-amit-facebook-oldalan-kozol-a-celeb.htmlA Való Világ egykori szereplője és kedvese felbontották az eljegyzésüket. Kinga Facebook-oldalán közölte a szomorú hírt. Intim--Eufória és extázis - Ez történik a testünkben szadomazo szex közben (18+)http://www.life.hu/intim/20160312-ez-tortenik-a-testtel-a-szado-mazo-szexben-olyan-mint-a-mindfulness-technika.htmlSandra LaMorgese szexuálterapeuta és holisztikus szakember, számos intim témájú könyv szerzője arról számolt be a blogjában, milyen élményeket él át egy szadomazo kapcsolatban az alárendelt fél. Hogy mi az a többlet, amit kap, ami miatt vállalja azt, ami egy kívülálló számára akár elborzasztó is lehet. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.